Jump to content
Forum Roportal
Meeena

Farmacii homeopate

Rate this topic

Recommended Posts

salut

stie cineva unde mai pot gasi farmacii care sa aiba remedii homeopate in bucuresti?

eu o stiu doar pe cea de la aurel vlaicu..si e cam departe+are un program destul de scurt.

multumesc!

salut

stie cineva unde mai pot gasi farmacii care sa aiba remedii homeopate in bucuresti?

eu o stiu doar pe cea de la aurel vlaicu..si e cam departe+are un program destul de scurt.

multumesc!

Buna seara!

Eu cumpar de la Magazinul Naturalia- Calea Floreasca nr. 25, tel: 2310421. Program L-V 10.00- 19.00, Sambata 10.00- 13.00. Ca reper- se afla pe langa Spitalul de Urgente Floreasca.

O alta farmacie care mai are remedii homeopate este farmacia Help Net din Piata Iancului, dar aici nu stiu programul farmaciei.

buna,

vezi ca produse homeopate mai gasesti si la farmacia HOMEOPATA, din Str. Teodor Sperantia nr.104, bl.S26, ap.6;

sau la farmaciile HELP (NU HelpNet); daca cumva nu gasesti produsul in farmacie, dar exista in depozite, poti face comanda si iti aduce medicamentul f repede (2-3 zile, poate mai putin).

sunt destule farmacii HELP in bucuresti, insa eu o stiu doar pe cea din dr taberei (unde si stau); daca vrei, zi-mi ce medicamente cauti si intreb; si dupa aceea iti zic si tie.

multa sanatate!

daniela stoica

salut

multumesc!

Si pe mine m-a inselat o homeopata dasta odata.

Niciodata nu o sa mai cred in vraci dastia. :o:

Help Net Amzei si Iancului au aproape orice remediu homeo si daca nu il au, aduc repede!

Farmacia de la Aurel Vlaicu are remedii homeo, insa conditile prepararii/ambalarii lasa de dorit (asa spun unii). sunt la jumatate de pret fata de cele de la Help Net.