Sari la conținut
Forum Roportal
e-X-plorer

Ghimpele zilei

Postări Recomandate

Topic in care v-as ruga sa fiti liberi sa spuneti ce useri v-au jignit sau indispus in ultima vreme. Useri recalcitranti, rautaciosi, subiectivi, etc. Atentie: Nu ne vom referi la cei care vi se par antipatici! Antipatia e o chestie subiectiva si de gust. Pe acest topic vom dezbate doar problemele obiective, vizibile daca nu de toata lumea, macar de majoritatea userilor.

 

Voi incepe eu prin a spune ca userul care s-a cam legat de mine fara rost in ultima vreme e o useritza: Heidy 2006. Daca ma veti intreba de ce aceasta persoana, va voi arata si de ce.

 

Si inca un amanunt important: incercati sa aduceti critici constructive. Sa aruncam cu noroi din orice, e usor... :ok:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vai, vai, vai, ce flatata ma simt! Creste inima in mine numa cand imi vad numele aici! Hai, mai scrie, mai scrie, nu cumva sa ratezi ceva! Apoi sa verifici topicul "Sex anal" si sa vii sa postezi si raspunsul meu + miile de mesaje pe care le-ai postat la adresa mea pe alte topicuri, ok? Multumesc anticipat. :ok:

Editat de heidy2006

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vai, vai, vai, ce flatata ma simt! Creste inima in mine numa cand imi vad numele aici! Hai, mai scrie, mai scrie, nu cumva sa ratezi ceva! Apoi sa verifici topicul "Sex anal" si sa vii sa postezi si raspunsul meu + miile de mesaje pe care le-ai postat la adresa mea pe alte topicuri, ok? Multumesc anticipat. :P

Faci parte din randul acelor oameni care vor sa-si faca popularitate cu orice pret? Chiar si atunci cand cineva ii face de cacao? Te simti flatata, tu crezi ce spui sau pana si simturile te inseala, nu doar creierul? Cu acest mesaj n-ai facut altceva decat sa scazi si mai mult si asta nu doar in ochii mei, ai sa vezi mai incolo! Sunt multi oameni, multe fete care nu te suporta, daca ma vei intreba, am sa-ti dau exemple. In rest.. poate ai dreptate, ti-am dat cam multa atentie, desi din partea mea asta nu insemna nici macar un Buna-Ziua. Dar daca la tine conteaza si niste jigniri numai de dragul de a vb cineva si despre tine, inseamna c-ai ajuns rau. Incearca sa duci si tu o viata mai variata. :P Daca n-ar mai exista roportal, cu ce ti-ai mai umple timpul si viata?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine ma enerveaza (intr-un mod placut) Vesperalul cu scanteierile lui pasionale pt marii romani si cu mandria lui cultural-patriotica. Vesperalule, hai la duel!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici sa ma lupt cu el nu pot, nici sa ma plimb la brat cu el nu pot (fara sa-mi vorbeasca de Eminescu in loc sa-mi povesteasca despre el, Vesperalul). Povestea noastra a sfarsit inainte de a incepe....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×