Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
ALX

BricoPacks - ce sunt si de unde le luam ?

Recommended Posts

In mod sigur sunt unii care au auzit de acele "transformation pack-uri" (programe care-ti rescriu fisierele de Windows pentru a-ti modifica complet theme-ul lui.

Aceste programe rescriu totul incepand de la forma si layoutul taskbarului pana la icoane, fonturi, bootscreen, log-on screen, etc.

 

De ceva vreme am testat cateva dintre ele. Vreau sa va spun ca primele versiuni au fost de-a dreptul dezastruoase prin multimea de bug-uri pe care le aveau si imposibilitatea lor de a fi dezinstalate de pe system (Windows-ul practic trebuia reinstalat de la zero).

 

De cateva sapt. am testat cu succes cateva dintre ele si daca simtiti nevoia sa va schimbati infatisarea desktopului le gasiti aici:

 

http://crystalxp.net/bricopack/en.htm

 

Cel mai frumos si cel mai aratos dintre ele mi s-a parut insa "FlyaKiteOSX". Intotdeauna am fost un fan Mac OS X inca de la inceput...mai ales acum cu noul Tiger aparut pe piata. Am avut chiar ocazia sa ma joc pe un Apple Mac si vreau sa va spun ca am ramas de-a dreptul surprins de puterea si aspectul acestui sistem de operare.

FlyaKiteOSX-ul modifica Windows-ul intr-un mod destul de radical. Si parerea mea ca arata excelent.

Folosesc acest theme de mai bine de un an si nu am avut nici o problema de sistem.

Sigur, vor fi unele reply-uri de genul : "NU merita instalat, consuma prea multe resurse etc. etc."

 

Mai multe resurse nu are cum sa consume din moment ce rescrie fisierele de sistem...iar bug-urile au fost de mult reparate, ultima versiune v3.5-ul (care-l folosesc si eu) merge fara nici o problema.

Are chiar posibilitatea de a face update-uri in cazul aparitiei unor schimbari/fix-uri.

 

http://osx.portraitofakite.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu am tot de la BricoPacks Vista Inspirat.. imi place :yes: iar memorie chiar nu papa prea mult... doar ca mai are niste accesorii care sunt intr-adevar super dar alea mananca la greu :ok:.. au DISABLE! :flowers:

Edited by _MaxX_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bricopacks sunt misto!Atentie:nu luati vista transformation pack ala,mie mi-a bulit sistemu,era super aiurea si a trebuit sa dau format C :doh: Bricopack CristalXP e suuper :kiss:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am eu vista transformation pack si nu am avut probleme cu el.. anyway tu stii ce ai patit , eu chiar nu am avut nici un fel de probleme :cheer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×