Sari la conținut
Forum Roportal
doriniciu

Ajutor in bucatarie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

exista un programel, in care ,,introduci,, produsele pe care le ai in frigider si ,,el,, iti zice cate feluri de mancare poti face cu ce ai. este un ajutor de nepretuit. :)

 

il are cineva? eu l-am pierdut. :) va rog din suflet. :photo:

Editat de doriniciu_ff

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

da intradevar nu e nimic fantastic

 

Not Found

The requested URL /ftopic169011.html&gopid=1982970& was not found on this server.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sper ca am nimerit in threadul care trebuia. Asta apropos de ajutor in bucatarie.

Un lucru ce nu-l ia nimeni in seama este pozitionarea diverselor in bucatarie. De exemplu este de preferat ca aragazul sa nu fie pozitionat in asa fel incat atunci cand stai cu fata la el si gatesti sa nu ai usa in spate. Chiar daca gatesti singura in casa sistemul tau nervos va fi avertizat ca ai spatele expus. Aceasta avertizare subliminala va contribui la o stare de neliniste. Daca pozitia aragazului nu poate fi schimbata, e de preferat ca pe timpul gatirii sa fie usa bucatariei inchisa.

Apoi, aragazul nu este indicat sa stea in fata ferestrei atat din motive de armonie Feng Shui dar mai ales din spirit practic. In momentul in care se va deschid usa sau geamurile se va face curent, aragazul se poate stinge ca sa nu mai vorbesc de caldura si miros ce sunt raspandite.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
... este de preferat ca aragazul sa nu fie pozitionat ... sa ai usa in spate.

 

 

In State nu se intimpla, cel putin n-am vazut niciunde, ca aragazul vine si la inchiriat si la cumparat casa inclus in bucatarie fara extra cost si locul este stabilit dupa legile primariei. Nu se inchid peretii pana n-a fost verificat de un inspector toate tevile si racordarile, in stare de functionare perfecta trebuie sa fie totul, altfel nu trece inspectia si nu se poate vinde sau inchiria locul!!! Chiuveta la fel este inclus in pretul casei si mai nou si frigiderul trebuie sa fie in inventar dar si masina de spalat vase ca sa fie o bucatarie completa. Era sa uit de cuptorul de microunde. Astea sint ajutoarele din bucatarie la noi in plus masina de spalat si uscat haine. Aer conditionat doar in zonele foarte calduroase sau locuinte de lux din alte zone. In Montana nu cred ca sint dotate casele cu A/C?!?!?!?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×