Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
tib_jmk

Relatia..implicatii si fericire

Rate this topic

Recommended Posts

Pana acum consideram ca relatia este ceva care aduce o fericire temporara si care apoi se incheie de cele mai multe ori cu suferinte inutile si despartiri dureroase, cu regrete etc... Deci..o maaare pierdere de timp. Acum consider ca scopul unei relatii este ca fiecare sa fie un "beneficiar"... deci...alungand din peisaj acea iubire patimasha si bazata mult prea mult pe o atractie fizica si de scurta durata, consider o relatie ca fiind benefica si pozitiva prin caracterul ei spiritual si lumesc. Sa cautzi prin persoana apropiata ceva la care ea deja a ajuns sau doreste sa ajunga (deci avand un tel comun). Vreau sa stiu si parerile voastre vizavi de ce anume cautatzi voi in persoana iubita. :friends:

Share this post


Link to post
Share on other sites
consider o relatie ca fiind benefica si pozitiva prin caracterul ei spiritual si lumesc. Sa cautzi prin persoana apropiata ceva la care ea deja a ajuns sau doreste sa ajunga (deci avand un tel comun). Vreau sa stiu si parerile voastre vizavi de ce anume cautatzi voi in persoana iubita. :good:

 

Vrei sa spui ca persoana de langa tine iti slujeste la a gasi ceva ce cauti tu? Se poate intampla asta dar e bine sa nu ti-o propui si sa nu pornesti cu asta la drum. E tentant s aobtii cev aprin celalat. Chiar si pretextul telului comun devine suspect daca e comuni doa rpentru a ti-l atinge.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pana acum consideram ca relatia este ceva care aduce o fericire temporara si care apoi se incheie de cele mai multe ori cu suferinte inutile si despartiri dureroase, cu regrete etc... Deci..o maaare pierdere de timp. Acum consider ca scopul unei relatii este ca fiecare sa fie un "beneficiar"... deci...alungand din peisaj acea iubire patimasha si bazata mult prea mult pe o atractie fizica si de scurta durata, consider o relatie ca fiind benefica si pozitiva prin caracterul ei spiritual si lumesc. Sa cautzi prin persoana apropiata ceva la care ea deja a ajuns sau doreste sa ajunga (deci avand un tel comun). Vreau sa stiu si parerile voastre vizavi de ce anume cautatzi voi in persoana iubita. :good:

Eu nu consider a fi o mare pierdere de timp.Din fiecare relatie invatam lucruri noi,ne experimentam si viata merge mai departe.Indiferent ca vrem sau nu ,viata nu se va opri in loc pt suferinta noastra.Eu caut in persoana iubita prietenul cel mai bun si iubitul perfect.Perfect pt mine caci fiecare persoana are calitati si defecte.Dupa o perioda mai lunga,de cunoastere intervine si obisnuinta unuia cu celalalt.Nu cred ca exista fericire deplina, cred ac fiecare trebuie sa se bucure de ceea ce-i face placere acci oricum viata e scurta si plina de surprize.Eu nu cred in fericire deplina.Intotdeauna cand am crezut ca exista a venit "ceva,cineva" si mi-a spulberat si ultima speranta...ajungand la suferinta."Un lung tren ne pare viata ,ne trezim in el mergand,fara sa ne dam seama unde ne-am urcat si cand.Fericirile sunt halte unde stam cate-un minut,pana sa ne dam seama,SUNA,PLEACA,A TRECUT.Iar durerile sunt statii lungi de nu se mai sfarsesc,si-n ciuda noastra parca tot mai multe se ivesc...Arzatori de narabdare inainte tot privim,vrem sa ajungem tot mai iute la vreo gara ce-o dorim...Ne trec zilele ,trec anii,clipe sfinte si dureri,asteptand hraniti de visuri noi momente de placeri.Multi copii voiosi se urca...cati in drum n-am intalnit,iar cate-un batran coboara,Trist,de forte istovit.Vine-odata insa vremea sa ne coboram si noi,ce n-am da atunci o clipa sa ne intoarcem inapoi!Caci pe cand privim in urma plangem timpul ce-a trecut,suna gara vesniciei,AM TRAIT,DAR N-AM STIUT......."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vrei sa spui ca persoana de langa tine iti slujeste la a gasi ceva ce cauti tu? Se poate intampla asta dar e bine sa nu ti-o propui si sa nu pornesti cu asta la drum. E tentant s aobtii cev aprin celalat. Chiar si pretextul telului comun devine suspect daca e comuni doa rpentru a ti-l atinge.

 

Nu m-am referit in sensul de a folosi pe cineva pentru indeplinirea unui scop, ci doar a trai o bucurie cu persoana respectiva intr-o actiune comuna de cautare a ceva. Adica nu pierdere de timp. Nu sa incerci sa umplii golu din tine prin intalnirea cu celalalt, intr-un plictis si o delasare din care nu va iesi vreodata ceva consistent si durabil. Am avut genul asta de relatii si nu le regret, nici nu le reneg, dar intre asta si ce propun o sa aleg varianta a doua. :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×