Sari la conținut
Forum Roportal
healthy_coffee

Castigati bani consumand cafea, ceai sau ciocolata calda

Postări Recomandate

Cea mai puternica afacere prin cea mai accesibila cale(Romania!)

Oare exista fundamentul in realitatea romaneasca ? De ce nu ? Cand suntem napaditi cu tot felul

de branduri si non-culturi care nu sunt decat un mar viermanos pe dinauntru, uneori mai apar si alternative viabile pentru romanul nostru care ridica la rangul cel mai inalt cultul sclaviei in munca lui de zi cu zi.

As dori sa va vorbesc despre o afacere care in luna octombrie isi va incepe activitatea. O companie internationala puternica comercializeaza prima cafea sanatoasa din lume(si nu numai). Ei sii ?!?! Am mai auzit de tot felul de chestii de genul asta, ce e nou, veti spune ? Cafeaua contine cofeina mai putina decat intr-o ciocolata si mai are un extract dintr-o ciuperca(Ganoderma Luidum)

care este considerata de 10 ori mai puternic decat Ginsengul.Ea actioneaza ca un purificator al sangelui, detoxifiant, diuretic, protector al ficatului, reglator al intestinelor, tonic cardiac, stabilizator al tensiunii sanguine, tonic general, antitusiv, expectorant si antitumoral. Ganoderma contine mai mult de 200 de elemente active care pot fi impartite in 3 categorii: 30 % elemente solubile in apa, 65% elemente solubile organic, 5% elemente volatile. Poate veti zice ca astea sunt strategii de marketing pe care toata lumea le foloseste din abundenta. Dar este adevarat ! Ce aduce nou aceasta afacere ? Ea este de tip MLM, deci distributia va fi directa. Ganditi-va la un produs precum painea care este consumat chiar de 2-3 ori pe zi. Aproape 50% din populatia adulta consuma cafea, ciocolata calda sau ceai. De ce nu ati profita din aceasta situatie ?

Dupa apa, cea mai consumata bautura este cafeaua, fiind si cel de-al doilea bun de larg consum din lume dupa petrol.

Multe companii au adus doar, niste creme invelite frumos cu niste brosuri foarte colorate, de ce sa nu existe un produs natural, fara e-uri, conservanti, hormoni, pesticide, care pe deasupra are si efecte terapeutice si e la fel de accesibil ca painea. Un ultim aspect as dori sa va prezint. Obiectivul companiei mari este ca in 10 ani sa fie prezenta in 100 de tari, pentru Romania obiectivul este ca in primul an sa se situeze in primele 3 companii de profil.

Daca doriti mai multe detalii va rog trimiteti un mail blank cu subiectul detalii-roportal la adresa : ovidiu.cladoveanu@upcnet.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×