Sari la conținut
Forum Roportal
Helene 23

Prietenia - Cat dureaza?

Postări Recomandate

Am primit tot felul de definitii despre prietenie...Unele mi se pareau aiurea in concordanta cu ideea mea de prietenie.

Fiecare dintre noi are prieteni.Unii mai noi, altii mai vechi. Care sunt cele mai lungi prietenii, ce implica, de ce s-au terminat unele dintre ele.Cum s-au legat, tot ce tine de o prietenie vreau sa stiu de la voi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

prietena mea cea mai buna este o femeie deosebita din toate punctele de vedere .... chiar daca nu ne-am mai vazut de foarte mult timp continua sa imi fie o confidenta si o prietena adevarata chiar si de la distanta ... de nenumarate ori m-a ajutat cu traducerea a mai multor acte si legalizarea lor ... fara a cere ceva in schimb :crazy: O iubesc si o respect pentru ceea ce este ca om si mai ales ca prietena. Imi este dor de ea :- Imi aduc aminte cand mergeam la ea si plangeam pentru ca ma certam cu exul meu ... :P saraca mea prietena :soc: cate i-au mai auzit urechile :P ... nu stiu cum m-a suportat, mai bine de 9 ani :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si eu am o prietena asa cum imi doresc imi este alaturi si la bine si la greu. Imi place niciodata nu a facut ceva din care eu sa am probleme. A fost si este langa mine atunci cand am nevoie de ea, sincer nu stiu ce as face fara ea. Ea a fost persoana care ma ajutat sa ma schimb si ma ajunta in continuare. A fost singura persoana care a fost langa mine cand plangeam dupa nu stiu ce baiat a fost langa mine atunci cand ma certam cu parinti. O singura data am plans din cauza ei si atunci ca nu a vrut sa mai danseze la primul nostru spectactacol, iar eu sincer sunt obisnuita cu ea si imi doream atat de mult sa fie acolo langa mine. Daca este asa sa vedem cat dureaza eu spun ca va dura mi'a spus ca vrea sa fie nasa mea ca sa ramanem mereu unite. Este una din persoanele pe care le iubesc mult de tot parintii, fratii si pe ea....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Prietena mea cea mai bună, este o fostă colegă. Ne cunoaştem de vreo 6-7 ani. Dar ca să ajungem să ne

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De 11 ani imi cunosc cea mai buna prietena. Cel putin asa o consideram pana nu demult, dar de la o vreme e atat de schimbata si devine exact ca acele persoane pe care nu le suport.

Iar peste doi ani cand fiecare o va lua pe cai diferite ne vom instraina si mai mult. Intr-un fel imi pare rau, dar nici nu cred ca am cum sa impiedic schimbarea ei. Influenta vine din interiorul familiei si din noul cerc de prieteni.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×