Sari la conținut
Forum Roportal
OacOac

Dreptul de a fi mama

Evaluează acest topic

Dreptul de a fi mama  

156 membri au votat

  1. 1. Sunt pregatita acum sa am un copil

    • Da
      66
    • Nu
      93
  2. 2. Sunt deja gravida

    • Da
      15
    • Nu
      144
  3. 3. Am deja copii acasa

    • 1
      40
    • 2
      15
    • >3
      7
    • nu e cazul
      97


Postări Recomandate

Ma bucur si eu pentru voi ca totul merge bine, asa cum trebuie sa fie!!!     Copii cresc repede in greutate si se educa singuri in fata TV-ului.

Cand va putea vorbi fluent, vei auzi planul ei de viitor ...   

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

DeOq7KgVMAAQIG3.jpg

Brigitte Nielsen, superstar, supermodel din Danemarca, are aproape de 55 de ani si asteapta al 5-lea copil ... multe femei asteapta cu nerabdare sa se pensioneze cu 48 de zile inaiante de implinirea varstei de 55 de ani sa creasca nepotii. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

uk-Cover-Asia-Press-Faisal-Magray.jpg

Woman Makes A Shocking Discovery After She Gives Birth At 73 Years Old | Indeed Finance

*Nu trebuie subapreciat puterea femeii niciodata!!!*

"Meet the protagonists of our story, Daljinder and her husband, Mohinder. The couple had been together for more than 50 years. They met in Amristar, and they still live their to this day. The couple had always wanted children, but they were unsuccessful in their endeavors."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/romania-statul-ue-cu-cele-mai-tinere-mamici-suntem-in-varful-unui-clasament-rusinos.html

"Peste 45% dintre minorele care au născut în Uniunea Europeană sunt din România. Cele mai multe tinere care au un copil la vârste cuprinse între 10 și 15 ani locuiesc în țara noastră, iar specialiștii încearcă să le ajute cu analize gratuite."

*Societatea este de vina in mare parte ca doar pe alea cu buzele umflate le reclama la greu de a fi celebre, frumoase, talentate, plina de succese, bogate.   De aici se inspira tineretul. 

Ultimul racnet este Prodanca in toate aspectele unei femei care a reusit sa devina bilionara doar ca se invarte printre arabi extra-super-ultra bogati si chiar unii ar dori sa aibe grija de ea si fetele din toate relatiile sa le implineasca toate dorintele cele mai neimaginate intr-un lux cum era si Monica Gabor si este acum in Amerika.   Toate fetele si-ar dori o viata mai buna dar nu toate ajung acolo ca nu sint bine informate despre detaliile cum se ajunge in America sau alta tara dar mai ales cum se imbogateste, macar la nivel de trai decent, ca mai sus prea putini ajung.     

Astea nu sint cazuri izolate doar din ultimii ani al LIBERTATII de care se bucura omenirea  :no:  au fost si cand eram in clasa 7-a, o colega a nascut in Julie si a revenit sa termine clasa 8-a la zi cu noi dar nu s-a vorbit despre caz ca erau mari in PCR si era legea ca la islamici, daca vorbeste de rau partidul, pacatuiesti si patesti rau!!!   Blestemarea nu se accepta!!!    Mai incolo in liceu era un profesor care a lasat vreo 12 fete gravide intr-o perioada aproape identica, au fost estimate zilele cand vor naste la mica distanta una de alta plus ex-sotia, actuala si 2-3 prietene intime iar nevestele celori urati si batrani dar bogati sau importanti, nu s-au aratat deloc si nu s-au numarat ca victime, desi erau suspecte ca nu cu sotul sint gravide.  

Nici un cuvant nu s-a auzit public despre aceste cazuri!  Desi era in comunism,  au fost trimise sa nasca in tarile vecine elevele de clasa 10-a, ca sa lase acolo copilul dar au ramas toate acolo unde au nascut.   

Tocmai de Ziua Mamelor scrieti ca a fi mama este un act rusinos!!!   Bunicii si mamele noastre au nascut la acea varsta fiind maritate cu forta, ca multe au murit asta nu mai era o problema iar in zilele astea nasterile sint in scadere si atunci se striga dupa ajutor ca fetele maritate nu vor copiii doar celebritate si distractie.   In loc sa le acorde toata  atentia copiilor nascuti fara discriminare de varsta mamei, origini nationale si altele, sa creasca sanatoase, sa nu planga de foame, sa aibe unde locui, etc., ca tatal nu este prezent in aceste poze, le mai criticati.*  

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://okmagazine.ro/vedete/kourtney-kardashian-sfatuita-sa-bea-sperma-636782.html 

"Ce spun medicii despre sfatul primit de Kourtney Kardashian, să bea lichidul seminal al soțului de patru ori pe săptămână."

"Însă nici un practicant de medicină ayurvedică nu va recomanda ingerarea lichidului seminal. Cum nici medicii nu fac asta. Practica de care vorbea Kourtney nu poate fi o metodă de luat în serios ci, cel mult, o joacă sexuală între doi parteneri care se cunosc foarte bine."

 

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OIP.Yt5MRN52JpwyD_32axpruwHaEK&pid=Api&P=0

Conform statisticilor, 15% din femeile care nasc în România realizează primul contact cu un medic abia în travaliu :eek:

Analizele medicale pentru femeile însărcinate, nepermis de scumpe, deși ar trebui să fie gratuite

„Morfologiile mai amănunțite şi mai detaliate le-am făcut la Bucuresti. Medicul curant nu avea aparatura perfomantă şi am colaborat cu un medic din Bucuresti. Am plătit 2.000 de lei”, s-a plâns o pacientă.        Clinicile private profită de sistemul de sănătate precar al României.

https://evz.ro/controalele-medicale-pentru-femeile-insarcinate-un-lux-desi-acestea-ar-trebui-sa-fie-gratuite-de-cele-mai-multe-ori-ecograful-spitalului-public-este-undeva-sub-cheie.html

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Caz unic în lume. Toți cei 9 copii născuți dintr-odată au fost externați și s-au întors acasă

Am numarat bebelusii sa fiu sigura ca-s 9 ... sanatate la toti si sa creasca mare!!!   Bine ca guvernul este alaturi de ei.

Cei 9 copii aduși pe lume de o mamă din Mali trăiesc și, după 19 luni, au părăsit spitalul din Maroc.

https://www.infoactual.ro/caz-unic-in-lume-toti-cei-9-copii-nascuti-dintr-odata-au-fost-externati-si-s-au-intors-acasa.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×