Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Emigrare spre Statele Unite ale Americii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Americanii s-au asteptat la milioane de immigranti, iar la stiri ne arata ca sint goale locurile aranjate de procesat actele lor de AZIL POLITIC.   Foarte putini au venit si nu cunosc cauza, asta in toate posturile de granita la Sud-ul Statelor care deloc nu este din 2 ghiseuri ci mii de miles/km.   Cred ca cineva manipuleaza si asta, politicieni, dar inca n-am avut timp sa analizez situatia sperietoare in caz ca vor veni.  De langa mine evreii au gonit si ultimii cersetori romani si canadieni ca incearca sa faca aici Little Jerusalem dar socotelile lor nu coincid cu realitatea locala.   Cumpara si darama casele ca le e scarba de alti oameni decat ei.  Construiesc alta mai slab calitativ dar mai estetic care se va vinde scump, tot pentru unu de al lor din New York ca le e frica de ridicarea apelor de pe Coastele Ameicane de Est si West cu cate 6 metri de la Schimbarea Climei si vor sa paraseasca locul sa nu se inece, dar nu stiu un amanunt ca si Phoenix a mai fost sub ape cu milioane de ani in urma si nu este exclus sa mai fie, dar nu in viata mea, ceva mai incolo.   Eu am asigurat loc ferit de asta copiilor mei in alt judet din Arizona , la munte, unde nu va ajunge apa!!!   De asta voia si Bill Gates sa-mi cumpere tot ce am, PAMANT mai ales, la loc sigur de elemente daunatoare!!!   Credea ca poate sa faca orcice, doar ca are bani enorm de multi.   Voia sa stapaneasca PAMANTUL AMERICAN :lol2: 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

20 de români arestați la granița SUA-Canada.  Doi dintre ei făceau parte dintr-o organizație criminală.

Pe 21 noiembrie 2023, Poliția de Frontieră a reținut 20 de cetățeni români în Hodgdon, Maine, USA, după ce patru vehicule au fost observate traversând granița internațională din Canada în Statele Unite.  Agenții au fost alertați despre trecerea ilegală aproximativ la ora 6:10 dimineața.

Operațiunea coordonată de identificare a procesat 10 minori și 10 adulți. Dintre aceștia, doi se potriveau cu descrierea membrilor unei organizații criminale transnaționale și au fost supuși procedurilor de expulzare accelerată. Imaginile publicate de Fox 23 arătau o coloană de microbuze negre și SUV-uri de dimensiuni medii care se îndreptau pe un drum acoperit de zăpadă într-un sătuc, în primele ore ale dimineții.

Câteva ore mai târziu, evenimentele au luat o întorsătură dramatică. O mașină a explodat și a ucis cei doi ocupanți la un punct de control pe Podul Curcubeului. Care leagă New York de Ontario la Cascada Niagara. Determinând o investigație condusă de FBI. Surse din cadrul forțelor federale de aplicare a legii au declarat pentru The Post că vehiculul circula cu până la 100 kmh când a lovit o barieră în apropierea punctului de control pe partea americană a Podului Curcubeului, în jurul orei 11:15 dimineața, zburând în aer și spulberându-se în mai multe bucăți la aterizare. Români arestați nu sunt puși în legătură cu acest incident, dar cercetările continuă.   În doar 11 luni, peste 6.100 de persoane din 76 de țări diferite au fost reținute pentru trecere ilegală în SUA de la frontiera de nord-est cu Canada, depășind totalul ultimilor 10 ani combinați.

https://evz.ro/romani-arestati-la-granita-sua-canada-doi-dintre-ei-faceau-parte-dintr-o-organizatie-criminala.html

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×