Sari la conținut
Forum Roportal
fulgutz

Cum sa repari pixelii blocati de pe LCD

Postări Recomandate

Am cumparat acum 2 luni un Philips 190S de 19'', si am avut stupoarea sa descopar ca avea un pixel blocat cam in centru display-ului. Dupa ce am disperat vreo 30-40 de minute, am gasit un site (care pare romanesc), cu un soft care scoate pixelii blocati.Softul e perfect pentru cei cu pixeli morti (si foarte usor de utilizat).Sunt sigur ca sunt multi care au aceeasi problema, asa ca o sa va dau eu solutia. Apasati aici

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da. Am scris asta in post, nu? Aveam un pixel blocat chiar in centrul display-ului, si am bagat programelul ala. Face un patrat micutz pe care il coloreaza cu multe culori.Pui patratzelul unde ai pixelul blocat, si il deblocheaza.La mine s-a rezolvat in 10 minute :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok,sorry. M-am documtentat putin, si treburile stau asa:

Pixel blocat = pixel blocat pe o singura culoare - adica apare de obicei ca un punct rosu, verde sau albastru (eu am avut albastru)

Pixel mort = pixel "ars". acest tip de pixel apare din cauza unui defect de constructie al LCD-ului si nu mai poate fi reparat in nici un fel. Apare de obicei ca un punct de culoare neagra.

Sper ca acum ati inteles ca acel programel functioneaza numai pentru cei cu pixeli blocati.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×