Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
soarele

S-a destramat Vama Veche ...

Recommended Posts

Disensiunile din trupa Vama Veche au ajuns la punctul terminus. Zvonurile despre destramarea trupei au fost, in sfirsit, confirmate. Pe forumul oficial al trupei, fanii au tot asteptat comunicatul formatiei care sa le infirme vestea cea proasta. In schimb, administratorul site-ului a spus negru pe alb, dupa miezul noptii, ca Vama Veche va merge mai departe fara cei trei muschetari fondatori, Traian Balanescu, Liviu Manescu si Razvan Lupu, celebrul Lapi! Tudor Chirila va continua sa cinte impreuna cu Eugen Caminschi si Raul Cusak, iar cei trei "demisionari" isi vor face alt grup.

Numele de Vama Veche a ramas la Tudor. Deocamdata, Traian, Liviu si Lapi isi cauta un vocal, iar Tudor, la fel, incearca sa-si reintregeasca trupa. Disensiunile dintre cei trei si Tudor erau mai vechi si erau vizibile si pe scena. Era evident faptul ca, in trupa Vama Veche, existau doua tabere si asta se vedea in concerte atit din schimbul de replici acide, cit si din privirile si "miscarea" scenica a lui Tudor Chirila. Este mare pacat ca tocmai cei mai importanti membri ai trupei au parasit proiectul, ei reprezentind coloana vertebrala a tot ce a insemnat Vama Veche. Din formula de la inceput, acum a ramas doar Tudor Chirila. Si abia lansasera, in sfirsit, un album nou!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda. Trupa lui Tudor se cheama Vama. Si stirea a fost confirmata inca de cand s-a aflat. Vocal ca el... mai putin probabil ca o sa aiba succes ceilalti. Oricum, viata merge mai departe, asta e. O sa ramana in memoria tuturor, o asemenea trupa nu se uita asa usor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca fanii Vama Veche trebuie sa isi faca griji. Pana la urma se va dovedi ca s-a pierdut doar un cuvant pe drum, alte piese vor veni, cele vechi vor fi in continuare cantate in spectacole si asa mai departe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca ar fi trebuit ca Tudor sa isi faca alta formatie, si mai ales cu numele "Vama". E o lipsa de respect fata de formatia Vama Veche si fata de realizarile ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avand in vedere ifosele lui musiu Chirila, era oarecum de asteptat. Fanii (fanele, ce mai...) lui se vor duce dupa el si n-o sa le duc dorul iar cei care au apreciat valoarea incontestabila a adevaratilor muzicieni din Vama Veche, vor ramane langa ei. Poate cu ocazia asta, nemaifacand compromisuri de dragul histronismului lui, vor scoate ceva mult mai bun.

 

Vorba alora de la Radio Guerilla:

-Stiti cum se va chema noua trupa a lui Tudor Chirila, dupa desfiintarea Vama Veche?

-Normal! "Salvati Vama Veche!"

Edited by Varuna

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×