Jump to content
Forum Roportal
gamsolarisgroup

Antifurt pentru oglinzi

Recommended Posts

:lol2::yahoo::lol2:

Cel mai bun sistem de securitate pentru masini de pe piata - acum si la Iasi!!!

 

Acesta consta in personalizarea masinii prin marcarea cu o substanta chimica speciala a unor date personale pe geamurile si oglinzile masinii.

 

Marcajul este definitiv si nu poate fi sters sau inlaturat.

 

Hotul nu fura masina sau oglinda care nu se poate vinde.

 

Pentru a vinde o masina marcata cu sistemul de securitate Autoident oferit de Gam Solaris Group, hotul trebuie sa schimbe toate geamurile si oglinzile masinii, fapt ce scade considerabil profitul obtinut, sa nu mai vorbim de efortul necesar schimbarii acestora.

 

De asemenea masina marcata cu autoident este mai usor gasita de politie si faciliteaza identificarea proprietarului acesteia.

 

Este singurul sistem de securitate de pe piata care este activ permanent si nu poate fi decuplat de catre hot, protejeaza oglinzile, nu intervine in componentele electronice ale masinii - fapt care duce la pierderea garantiei si la deteriorarea sistemului electronic, este silentios, nu va deranja vecinii, nu se va declansa in toiul noptii, testat cu succes in America (de unde si provine) de cativa ani in intreaga lume, acum si in Romania.

Intr-un cuvant, este cel mai eficient!!!

 

Nu astepta sa ti se fure masina sau oglinda ca sa-mi dai dreptate.

Suna la telefon 0740984132 in reteaua Orange sau la 0729995775 in reteaua Vodafone sau scrie-ne pe adresa gamsolarisgroup@yahoo.com sau si asigura-te ca ai facut cel mai bun lucru pentru masina ta.

Pentru mai multe informatii viziteaza www.autoident.ro

:lol2::lol2::yahoo:

post-54679-1158664163_thumb.jpg

Edited by gamsolarisgroup

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt de acord ca este o metoda buna de a-ti proteja masina. Pentru si mai multa siguranta orice masina trebuie sa aiba montata o alarma. Pentru detalii vizitati www.securitech.ro. Pe acest site gasiti alarme auto de la cele mai ieftine, la cele cu pager si pornire motor. Deasemenea si alte accesorii: senzori de parcare, inchideri centralizate, senzori de perimetru, si alte articole pentru imbunatatirea confortului si sigurantei masinii dumneavoastra. Pentru lista de preturi trimiteti mail la adresa office@securitech.ro

 

www.securitech.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

×