Sari la conținut
Forum Roportal
kurt cobain

Nirvana & Alice in Chains

Postări Recomandate

si acuma daca eu spun ca mie imi plac si nirvana, si guns, in masura in care le-am ascultat... ce imi faci? :shout:

 

 

un premiu????????????? ...

ar fi bun....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:shout:

kurt, tata, mai traiesti? ti-au cusut aia gaura din cap?

uite ca nu pot fi de acord cu tine. in primul rand compari grunge cu metal, apoi eu inteleg ce zice axl, dar ce zice kurt e un mare mister :shout: . trei la mana, daca te uiti mai sus putin vei vedea sectiunea de rock, unde trebuia sa pui topicul, dar fiindca esti nou asta n-o luam in seama :lol2: .

have a rocking day :hi: :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
:o:

trei la mana, daca te uiti mai sus putin vei vedea sectiunea de rock, unde trebuia sa pui topicul, dar fiindca esti nou asta n-o luam in seama :hi: .

:shout: s-a remediat.

 

 

 

puiu: premiu pentru ce? :shout:

 

 

kurt: uite, asta e o chestie pe care eu nu o inteleg. daca imi place nirvana, de ce sa nu imi placa gnr, de ce exista topic de evanescence sau linkin park, de parca ar lua foc cd-urile daca stau unul langa altul, daca sunt fan backstreet boys de ce trebuie sa nu suport n'sync si asa mai departe. de ce nu pot pur si simplu asculta tot ce imi place, indiferent de gen si artist, si da 'skip' la tot ce nu imi place? ce ti-e si cu razboiul brandingului asta....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vorba Serafimului, eu nu prea pricep ce zice Kurt ala. Abia pe vreo 3,4 melodii. Therefore, la atata se rezuma cunostintele mele in materie de Nirvana.

 

DCu meu ma documenteaza despre Alice in Chains. Revin dupa ce ascult.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mda, 1 nu confund grunge cu metal, daca nu stii alice in chains canta grunge cu influente de heavy metal. 2 imi cer scz ca am pus topicu unde nu trebuie. si nush frate da sa asc guns si nirvana e ca si cum ai asc metallica cu 3se. si dak zici ca se poate sa asc si una si alta, inseamna ca nu intelegi nimik din melodiile alea. deci cei care nu sunt fani nirvana sau alice inchains mai bine sa nu se bage :angry:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. eu nu stiam ce gen canta. tu fiind fan, informeaza-me! :angry:

2. topicul e la sectiunea Rock. nu vad eroarea. probabil ca a remediat-o dragonitza, nu?

3. atata timp cat ai mintea deschisa, nu vad de ce nu ai asculta orice formatii din lumea asta. am mai vorbit despre asta pe topicul cel mare "totul despre rock" - tocmai asta e ideea, sa iti flexezi neuronii, ascultand cat mai varii muzici, si sa absorbi ce poti din ele.

 

Ah, si te rog muult de tot, ia-o ca pe o favoare personala - nu mai veni cu catalogari gen "daca (o conditie oarecare), atunci inseamna ca nu intelegi nimic din muzica aia".. de obicei limbajul asta denota un fan limitat care el insusi nu pricepe prea multe din restul genurilor care nu le asculta :(

 

Asa, last thoughts: AiC suna bine ca instrumental. Ca teme abordate, nu is extrem de incantat. So far am asc Alice in Blunderland si Angry Chair. Asa ca nu ai dreptul oficial sa ma izgonesti de pe topic. Doar daca vrei sa vorbesti singur, ca fani n-am prea vazut. Poti deci suporta o discutie constructiva?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

scz,dar pe cine ai comparat cu 3se?nu de alta,dar si guns e o trupa respectata,la fel ca nirvana!Asc de-amandoua si amandoua imi plac.Si alice in chains sunt faini....!Keep safe and rocking!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×