Sari la conținut
Forum Roportal
wishmaster

Black methalul, tema anticrestina?

Postări Recomandate

:) de multe ori cei care ataseaza muzicii rocca conceptul satanic nu se gandesc ca de fapt nu este vorba despre o plecaciune in fata lui stan ci doar de o nevoie de libertate fata de dogma crestina ingraditoare.deci este ca o eliberare fata de grijile cotidiene si de adoptare a unei atitudini impartiale in fata trecerii timpului si apropierea sfarsitului;anton szandor LaVey are in fluenta prin scrierile sale in foarte putine creatii rocca adesea necomerciale deci neascultate de nimeni.nu uitati ca si beatles au fost considerati satanisti....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ma consider mai sus de conceptia asta tampita de atotputernic.oamenii cautand o alternativa la ingradirea impusa de conceptul 'deus' au inventat opusul.....ceea ce a degenerat la ......a se ajunge la o exprimare culturala, in speta aici in muzica, a alternativei......cum ma consider eu?in nici intr-un caz de partea cultului bun.....dar nici a celui rau...undeva pe la mijloc;dar daca sunt pus sa aleg 1 din 2 mai degraba as alege raul decat binele...ca bine nu va fi niciodata daca ascult de cartea asa zis sfanta a asa zisului bine!asa ca ....mai bine fac ce-mi trece prin cap fiindca la sfarsitul vietii nu voi da nimanui socoteala...sunt sigur de asta!!!!!!!!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si Wismaster daca tu esti pe deplin convins de faptul ca nu vei da socoteala nimanui pentru ce ai facut,la sfarsitul vietii...atunci care va fi totusi sfarsitul lumii? daca nimeni nu va da socoteala pentru nimic din ce a facut in viata asta...atunci, hmm...chiar o sa existe un sfarsit? cum o sa fie? cam fara logica...no offence!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sfarsitul si-la va face omul cu mana lui...prin evolutia exagerat de accelerata a automatizarii...etc..nu intru in detalii sper ca intelegi!si de dat socoteala cui sa dam socoteala?doar oamenilor insasi...cai daca exista dumnezeu acele sunt eu si tu si ei ....omul......acesta este singurul stapan atot ceea ce exista si singur factor decisiv al viitorului.aici se potriveste...cum iti asterni asa vei dormi....riluri!!!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca ne referim la om...vezi normal ca atata risipa de inteligenta sa aiba un sfarsit pur si simplu stupid? fara nici o perspectiva? tot ce e in universul acesta are un inceput...deci si un sfarsit. Depinde de alegerea fiecaruia...sunt legi ale Universului care nu pot fi schimbate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la vey a fost un bufon, si nu e gluma, chiar a lucrat la ca circar(cacofonia`si are rostul ei ::): )

si da, blacca metal`ul are un mesaj anticrestin. si aici ma refer la adevaratele trupe de blacca, cele care au fondat genul: darcathrone, mayhem ,burzum, emperor, etc...

daca studiati putin fenomenul, blacca-ul nu a aparut ca o revolta impotriva societatii sau a crestinismului, ci ca o replica la comercializarea death metal`ului. ideea de baza nu a fost demontarea eticii crestine, ci originalitatea. faptul ca au ales aceasta cale pentru a se exprima e alta poveste... :twisted:

din pacate pana si acest anti-trend a devenit trendy, odata cu aparitia unor trupe ca dimmu borgir sau cradle of filth.

oricum marea majoritate nici macar nu sunt satanisti, ci promoveaza un cult arhaic, o renastere a zeitatilor pagane. in speta blacca`ul nordic.

personal ascult blacca, dar de la aceasta pana la a ingurgita fara nici un fel de filtru fiecare mesaj e cale luuunga... ::):

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×