Sari la conținut
Forum Roportal
saraegni

problema cu calculatorul - frame-uri / blocaje

Postări Recomandate

Salut ! Am o mica (mare) problema cu calculatorul. Incerc sa va descriu pe scurt cam ce se intampla. Am un AMD Athlon XP 2000+ , 512 ram , placa ATI 9600 (128ram pe 128b). De curand am avut probleme cu coolerul de pe proc. Nu se mai invartea bine (evident ducandu-mi procesorul la temp. mari). L-am schimbat , am pus un cooler mai bun (in timpul asta reparandu-mi si probleme cu cablul la tv-tunner - acum se vede f bine imaginea).

Dupa ce am montat la loc calculatorul (nu am observat imediat) au aparut problemele .. adica problema. De ex. : in timpul functionarii tv-tunnerului imaginea parca mi se blocheaza pentru foarte scurt timp din secunda in secunda (parca as vedea in frameuri) , la fel si in jocuri (am observat asta in fifa). Sunetul in schimb nu are nici o problema. Sursa este puternica deci nu cred ca e de la ea. Puteti sa-mi dati niste idei ?! Cum as putea rezolva problema ? De la ce ar pute fi ?

(Exista vreo sansa sa cauzeze asta vreun soft ? am instalat si nijte tampenii intre timp ... chestii de "infrumusetzare" a xp-ul)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Verifica temperatura procesorului si felul in care l-ai montat inapoi. Deasemenea conteaza si pasta folosita si felul in care ai procedat cu aplicarea pastei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×