Jump to content
Forum Roportal
saraegni

problema cu calculatorul - frame-uri / blocaje

Recommended Posts

Salut ! Am o mica (mare) problema cu calculatorul. Incerc sa va descriu pe scurt cam ce se intampla. Am un AMD Athlon XP 2000+ , 512 ram , placa ATI 9600 (128ram pe 128b). De curand am avut probleme cu coolerul de pe proc. Nu se mai invartea bine (evident ducandu-mi procesorul la temp. mari). L-am schimbat , am pus un cooler mai bun (in timpul asta reparandu-mi si probleme cu cablul la tv-tunner - acum se vede f bine imaginea).

Dupa ce am montat la loc calculatorul (nu am observat imediat) au aparut problemele .. adica problema. De ex. : in timpul functionarii tv-tunnerului imaginea parca mi se blocheaza pentru foarte scurt timp din secunda in secunda (parca as vedea in frameuri) , la fel si in jocuri (am observat asta in fifa). Sunetul in schimb nu are nici o problema. Sursa este puternica deci nu cred ca e de la ea. Puteti sa-mi dati niste idei ?! Cum as putea rezolva problema ? De la ce ar pute fi ?

(Exista vreo sansa sa cauzeze asta vreun soft ? am instalat si nijte tampenii intre timp ... chestii de "infrumusetzare" a xp-ul)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verifica temperatura procesorului si felul in care l-ai montat inapoi. Deasemenea conteaza si pasta folosita si felul in care ai procedat cu aplicarea pastei.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×