Sari la conținut
Forum Roportal
Oana-Andreea

Help!

Postări Recomandate

De o luna de zile caut cu disperare un doctor ginecolog in Bucuresti...vreau sa imi fac un medic ginecolog stabil, la care pot sa ma duc cu incredere, sunt de un an de zile cu prietenul meu si pana acum noi am folosit prezervativ, acum am luat hotararea amandoi ca eu sa incep sa iau anticonceptionale.

 

Eventual un medic particular unde preturile sunt accesibile la consultatie....Tks. Astept cat mai multe propuneri. :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poti merge la Centrul de Planificare familiala de la Giulesti, te programezi la telefon 021.316.12.79, eu nume de doctori de acolo stiu dr. Mohamed, dr. Puia, dr. Doru Pana, dr. Ion Ionut vezi si tu care e mai liber, la cine te poate programa mai devreme... bafta!

Eu sunt la dr Ion, dar este atat de aglomerat incat daca suni azi te programeaza abia peste 2 luni... intreaba si tu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pey incerca sa-tzi gasesti un ginecolog prin apropierea zonei unde stai, la un cabinet particular. ii potzi cere medicului de familie sa iti recomande unul sau daca dispui de o situatie materiala modesta si iti potzi permite incearca la o clinica care sa fie dotata cu aparatura necesara. clinica o potzi alege si dupa internet,fiind afisate p goole f multe site-uri.

eu tzi-ii pot recomanda pe d-nul si d-na doctor Paris, adresa cabinetului aflandu-se p str.valea viilor, bl.D49, sc.G,ap.93, interfon 03, dr.taberei, sec.6 buc., in spatele liceului PTTR, la Romancierilor numere de contact-0721273429/ 021.4136928.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×