Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Oana-Andreea

Help!

Recommended Posts

De o luna de zile caut cu disperare un doctor ginecolog in Bucuresti...vreau sa imi fac un medic ginecolog stabil, la care pot sa ma duc cu incredere, sunt de un an de zile cu prietenul meu si pana acum noi am folosit prezervativ, acum am luat hotararea amandoi ca eu sa incep sa iau anticonceptionale.

 

Eventual un medic particular unde preturile sunt accesibile la consultatie....Tks. Astept cat mai multe propuneri. :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti merge la Centrul de Planificare familiala de la Giulesti, te programezi la telefon 021.316.12.79, eu nume de doctori de acolo stiu dr. Mohamed, dr. Puia, dr. Doru Pana, dr. Ion Ionut vezi si tu care e mai liber, la cine te poate programa mai devreme... bafta!

Eu sunt la dr Ion, dar este atat de aglomerat incat daca suni azi te programeaza abia peste 2 luni... intreaba si tu.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

pey incerca sa-tzi gasesti un ginecolog prin apropierea zonei unde stai, la un cabinet particular. ii potzi cere medicului de familie sa iti recomande unul sau daca dispui de o situatie materiala modesta si iti potzi permite incearca la o clinica care sa fie dotata cu aparatura necesara. clinica o potzi alege si dupa internet,fiind afisate p goole f multe site-uri.

eu tzi-ii pot recomanda pe d-nul si d-na doctor Paris, adresa cabinetului aflandu-se p str.valea viilor, bl.D49, sc.G,ap.93, interfon 03, dr.taberei, sec.6 buc., in spatele liceului PTTR, la Romancierilor numere de contact-0721273429/ 021.4136928.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×