Sari la conținut
Forum Roportal
Gandaca_RV

Piatra Neamt

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

de cand r Stefan, de pe 1 se impodobeste orasu.

 

e superb noaptea. si partia e luminata non stop.

cand ninge si tot orasu e alb, noaptea e o feerie. nu te mai saturi sa te plimbi si cand sunt si copacii de pe cozla si pietricica inzapeziti, mergi numa cu ochii pe sus, gura casca si cu sufletu plin de asa frumusete.

 

cel mai fain e cand ninge noaptea, inainte de a iesi utilajele sa curete carosabilu, parca suntem in povesti, asa-i de frumos. odata am iesit pe la 11 noaptea la plimbare numa ca sa savurez splendoarea ninsorii in orasu plin de stelute colorate.

:good:

 

frumos, frumos! abia astept sa il vad macar putin. sper sa si ninga cand voi fi pe acolo.

 

ce norocoasa mai esti! :roll:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ce norocoasa mai esti! :roll:

 

i know dear!!!!! :good: :doh: :doh: :doh:

 

pai din cat tin io minte tu esti din bacau, nu?

 

cu masina ta sau cu un buz nici o ora jumate nu faci pana la piatra. asa ca poti sa-ti mbarci familionu si intr-o sambata sau duminica te tot plimbi, te dai cu gondola, te duci la strand si p-orma back home and back to work.

 

am crezut ca in vara a fost ceva de sezon, da sa stii ca vin oamenii din multe orase doar sa se dea cu gondola si sa admire orasu nostru proaspat renovat. fara sa fie in grupuri organizate neaparat. isi iau o zi sau doo libere si vin sa se plimbe.

 

 

acuma se face renovarea blocurilor. nici nu stii ce frumusete iasa.

 

iarna trecuta s-au facut numa ceva probe la partie, da iarna asta, daca o sa toarne Doamne-Doamne zagar tos in capu nostru, care nu stie sa schieze, me for instance, luam o sacosa sau un cauciuc si....avem si noi loc pe partie.

 

de-abea astept.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu-s din bacau :good:

 

de la o fereastra vad si partia :doh: dar acu' nu am decat sa vizitez piatra, trecand pe la rude, ca nu mai e o perioada geamu' meu :roll:

Editat de CY73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

harta_neamt.gif

"Catun „Țepeșeni”, Sat Bicazu Ardelean din Judetul Neamț, este o localitate cu o istorie bogată, care a reușit să se remarce prin unicitatea sa. Cei aproximativ 300 de locuitori par să facă parte din aceeași familie, asta pentru că toți se numesc "Țepeș"."   :eek:

*Sint la numitor comun, provin de la un tata suprem precis, zis si taurul satului sau este fanetzia cuiva sa nu se piarda printre alte neamuri de oameni din jur, au trecut si armata lui Attila pe acolo in drum spre Panonia ca si a lui Genghis Khan si multi altii din Asia indepartata chiar.  Sint aproape de Gheorgheni, precis sint 100% romani cu toti de asta tin la Un Nume Comun.

Ce le deosebeste in acte locale???  meseriile lor: - auraru', fieraru', taurașu', mecanicu', playboyu', iepurașu', armasaru' ... popa?!?!?!  

Sint sectanti precis ... dar e gluma buna pentru o zi cu cer intunecat pentru o ploaie buna de primavara. 

https://evz.ro/sat-unic-in-romania-toti-locuitorii-au-acelasi-nume-de-familie-ce-au-trecut-in-buletin-pentru-a-putea-fi-deosebiti.html

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×