Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
bunicutzuION

Ce s-ar putea face cu 16000000000000 de lei

Recommended Posts

Guvernul a decis sa platim din buzunar pentru RAFO (JAFO)

 

Toate creantele fiscale ale Ministerului Finantelor Publice (MFP) reprezentand impozite, taxe, contributii si alte datorii ale Rafo Onesti si Carom SA vor trece, retroactiv, incepand cu 31 octombrie 2004, la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), in vederea recuperarii acestora, a anuntat marti, la Palatul Victoria, presedintele autoritatii, Mircea Ursache. Decizia a fost luata printr-o Ordonanta de Urgenta aprobata marti de Guvern.

 

Atit Adrian Nastase cit si Ion Iliescu au ignorat informatiile oferite de presa, de rapoartele serviciilor de informatii, de catre unii dintre procurorii sau politistii care au lucrat direct in dosare. In loc sa solicite o ancheta care sa lamureasca natura acestor datorii sau, macar, sa astepte rezultatele anchetelor despre Rafo aflate in curs la PNA si Parchetul General, cabinetul Nastase a preferat sa inchida ochii si sa puna in circa statului si, implicit a fiecaruia dintre noi, datorii de 16.000.000.000.000 (16 mii de miliarde)

Share this post


Link to post
Share on other sites

... cred ca ... am putea moderniza citeva spitale ... am reusi sa platim personalul care lucreaza in cercetare ... am aduce putina bucurie copiilor cu deficiente ... am rezolva unele probleme ale persoanelor cu handicap ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
cred ca problema se pune in felul urmator: ce nu se poate face cu acesti bani  :dee . cu siguranta poti trai o viata linsitita.

 

Asa e .Ai dreptate . Iacobov si cu Nastase sigur nu te-ar contrazice

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×