Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
garcica

ati avut vreodata un profesor de care v-ati atasat?

Recommended Posts

stau si ma intreb cati din voi v-ati atasat de un prof,atasat nu numai in sensul ca iti dadea note bune,te ajuta la scoala,sau ca facea glume la ore,ma refer dc ti-a intrat unul la suflet,care s-a zbatut pt tine,a fost mai mult un consilier ,te-a ajutat in problemele care le aveai,adica sa se coboare la nivelul vostru,sa va duca pe toata cls,in excursii,la film,teatru etc,si sa te duci de drag la orele lui,sa-l admiri pt cum era. :hi: :beee: :beee:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt la liceu.

Am avut cativa profesori buni, de-a lungul anilor. Nu ca m-ar fi ajutat pe mine, dar imi placea modul lor de predare si in general felul lor de a fi. Exista unele persoane placute, glumete, care te pot face sa te simti mai bine cand esti cu ei. Am avut norocul sa cunosc astfel de profesori/profesoare :hi:

Si evident, materia respectiva, indiferent cat de "urata" e, capata o alta "fatza", ba chiar incepe sa-ti placa, daca profesorul e bun.

Si "bun" nu inseamna: sa nu faci nimic, sa-i lasi pe elevi sa faca ce vor, si sa dai note mari. Apoi inainte de vreo inspectie sa le spui elevilor exact ce intrebari vei pune si ce raspunsuri trebuie sa dea. Am avut si astfel de profi. :beee:

Incerc sa-i inteleg: "De ce sa ma chinui atat daca tot o sa am acelasi salariu??". Eu cred ca si-au gresit vocatia.

Rar intalnesti profesori de treaba.

Edited by Scythe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-a placut foarte mult profesoara de fizica, stia cum sa-si predea materia, cum s-o faca atractiva!!!! chiar daca uneori era mai grea, faptul ca intelegeai materia te ajuta s-o inveti mai bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dirigu...o ironie si un caracter iesit din comun cu o mare capacitate de a provoca...Dumnezeu sa-l ierte...am fost singurul care nu am fost la inmormantare fiind singura clasa la care fusese diriginte in 30 de ani de invatamant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

profa de istorie in generala... si in liceu catiuva,dar mai cu seama unul din dirigi..cu care plecam de la liceu in Piata Universitatii. Mai nasol a fost cand am aparut pe prima pagina din romania libera amandoi la miting :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

In liceu am avut mai multi profesori buni, dar unul era exceptional. Preda o materie destul de fada: "Organizarea productiei si a muncii", dar era specializat in filosofie. Ma atragea la el felul in care explica fiecare cuvant, cu trimiteri frecvente in diferite domenii. Eram convins ca daca as fi avut asemenea profesori la toate materiile, toti am fi ajuns laureati ai Premiului Nobel.

:crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×