Jump to content
Forum Roportal
florin_trs

sugestie placa video

Recommended Posts

INTREBARE...., la o placa de baza Asus P4P8T ce placa video pot sa pun???..., asta ca sa nu ma mai car cu pc-ul la magazinul de unde o cumpar ptr. ca toti vanzatorii de la toate magazinele de specialitate imi cer sa merg cu calculatorul la ei la magazin... si nu sunt decat 10 magazine la mine in oras... Va multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru ce o vei folosi ? Jocuri ? Filme ?

 

Mergi la ei si spune-le ca ai placa de baza Asus P4P8T. Daca au net in magazin iti pot spune ei, sau asa ar fi normal intr-un magazin de calculatoare.

 

Marea problema este dimensiunea placii video. Daca nu ma insel ce ai tu acolo este un barebone, corect ? Daca e asa... mai greu... ori incerci sa pui barebone-ul intr-o carcasa mai mare (daca se potriveste) ori incerci ceva gen ATI 9200 SE ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Orice placa "obisnuita" pe AGP 2.1 sau ma rog AGP 8x -- fara super systeme de racire care sa ocupe o gramada de spatiu !!

Eu as recomanda un ATI Radeon 9800 Pro 256 MB :beee:

Acuma depinde la ce il folosesti si ce proc ai !? degeaba iti iei placa video de 2-3 sute de USD daca ai procesor de 100 -- sau degeaba ai dat pe procesor 3-4 sute de USD daca ai placa video de 100 !!

:hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dap Herr, este un barebone (according to their website :hi: ). Asta e si partea interesanta. Probabil omul vrea sa puna ceva mai bun, si nu are loc.

Presupun ca fara o vizita la magazin, cu compul, nu se poate. Dar avand in vedere dimensiunile, nu cred ca e o problema relativ mare, nu?

Edited by daemon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, e oarecum o problema... mica... atata de mica incat le scapa acest detaliu printre degete angajatilor din magazine :flowers:

 

Ati 9800 Pro cu 256 MB va incape acolo doar "modificata", asa cum am vazut un tip pe net ce si-a "modificat" placa video, un XFX 7800 GTX pe PciEx sa incapa intr-un Dell mai vechi cu AGP... rezultatul fiind un post pe un forum, insotit de poza, in care intreba daca nu a taiat-o gresit ?!

 

Recomandarea mea e sa incerce sa il monteze intr-o carcasa obisnuita de PC chiar daca isi va pierde aspectul de echipament stilat si locul de pe mobila din sufragerie :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×