Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
-olivia-

cu dosarul la control si la tv

marea deconspirare   

11 members have voted

 1. 1. deconspiram pana la capat sau doar ce ne convine ?

  • da. curatam clasa politica
   6
  • nu. doar pe cine vrem
   4
  • ma lasa rece
   1


Recommended Posts

sa va aud !

 

si pareri daca vreti ,nu ma supar

Edited by olivdor

Share this post


Link to post
Share on other sites

e o vorba veche... de la yoda incoace... 'try not. do, or do not, but do not try'. adica... daca tot se face, atunci ca lumea, nu cu jumatati de masura si "cui ne convine"... desi, in acest caz, solutia probabil ar fi o ametitoare rotativa guvernamentala sa se sape unii pe altii pana pica toti :flowers: asa ca varianta cu "curatatul clasei politice" e utopica, in cel mai bun caz... ca sa nu intreb... "bade... da' cu cine ramanem?" :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problema e ca in anumite cazuri, este posibil ca unele dosare sa fi fost "fabricate" la comanda, iar altele, reale sa fie de mult putrezite in gropile in care au fost aruncate dosare, cu tona, dupa 1990. Si atunci te intrebi, firesc, daca ceea ce vezi si auzi e adevarat sau nu? Al cui dosar este adevarat? Al cui certificat de la CNSAS ca nu are dosar e real si a cui nu? Am inceput sa-mi ridic semne de intrebare, atunci cand persoane cunoscute ca au facut parte din varfurile elitei comuniste, cica sunt "CURATE" si nu au dosar. Greu de crezut. Mai ales ca in anii aia de dupa '90, e clar ca cine a avut puterea sa o faca si-a distrus, poate, propriul dosar. Am inceput deja sa ma intreb daca nu e totul o mica diversiune, a unor servicii secrete, ca har Domnului, sunt mari mesteri in asta si oricum au dat la CNSAS doar ce au vrut ei. Cine poate verifica? Absolut nici un muritor de rand.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sa va aud !

 

si pareri daca vreti ,nu ma supar

ceva ma face sa cred ca de fapt se foloseste masura doar impotriva unora, care sint incomozi...altora, oricum aproape toti cei cu functii au colaborat intr-un fel sau altul, asa a fost regimul si nu prea aveau de ales. Acum cum vor sa scape de cineva hop cu dosaru'...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dosariada este noul trend in politica romaneasca... e bine totusi ca se mai fring niste capete cu ochi de fosti ulii rapitori deghizati in porumbei ai pacii... in schimb pe mine ca simplu romanas de rand...hmm.. nu ma incalzeste cu nimic asta. Acesta este un scandal ca oricare altul...iar ce e val ca valul trece veti vedea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Deconspirarea asta, uneori mediatizata mai ceva ca un razboi mondial, ar mai avea un Dzeu daca macar ar fi deconspirati cine trebuie! Cine merita asta! Sa incepem cu preotii si sportivii? Ca au colaborat cu Securitatea deci nici macar c-au fost securisti... Cata tampenie! :cry: Asa ceva se numeste "a nu vedea padurea din cauza copacilor". Mai grav este ce cei care dirijeaza lucrurile in aceasta directie, e posibil sa vada bine padurea dar sa nu vrea s-o vedem noi, romanii de rand. Ca noi romanii de rand sa nu stim niciodata cine a lucrat ca ofiter al Securitatii nu doar colaboratori, ce s-a intamplat cu fostii mari ofiteri de securitate si politisti politici si cu ce se ocupa in prezent, care sunt "fostii mari actuali" , chestii de genul asta! Cel putzin eu unul, consider ca asa ceva este mai interesant si folositor de stiut in 1-ul rand si dupa aia sa incepem sa-i deconspiram pe reprezentantii clerului...

... Mai mult: De ce n-am auzit pe nimeni din presa romana sau dintre politicieni sa ceara studierea dosarelor MAGISTRATILOR? De magistrati de ce nu se leaga nimeni? Cati dintre voi stiu ca mare parte din actualii magistrati si avocati cu varste de peste 45 de ani provin din ofiteri de Securitate pensionati de drept? Si ca acestora li s-au echivalat diplomele de facultate cu diplome de absolventi de Drept? Iar locurile din magistratura si Barou, in loc sa fie scoase la concurs pt tinerii absolventi de Drept, au fost "alocate" prin diverse manevre, acestor ... mumii comuniste? Chiar as fi interesat sa aud ceva si de "Justitie securista" nu doar de deja clasicul "Justitie corupta"

... Magistratii sa vina primii cu dosarul la control! :crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×