Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

O supa de pui  ... dar zeama maine devine supa de salata sa nu ma plictisec de un fel de mancare.    

Am taiat si un pepene dar nu valora banii+transportare acasa, e ceva de animale dar nu pentru umani si ci virusul asta nici nu se iau inapoi marfurile de nici un fel.

Desi i-am spus sa nu-mi aduca nimic, dar crede ca-mi face servicii, dimineata vor ciuguli pasarile cerului, le tai in bucati mai mici sa prinda o bucata fiecare.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iar sint cu gandul la Piftie ca in ziar scrie dar si doctorul imi spune sa mananc Gelatina = Collagen sa nu ma mai doare nimic,  el doar pilule poate sa-mi dea care ma vor pune la somn.  Eu n-m nevoie de  ele,a dorm aproape imediat,  asa ca maine Sambata merg in targ, la mexicanul in magazin unde asemenea carnarii sint proaspete ca si ei fierb un cazan de Menudo pentru week-end si daca nu-i proaspat, nu se vinde.   Interesant  mai e si corpul nostru, pan-la urma medicina este doar pentru operatii si analize, ca vindecarea se face altfel.   Rog pe Alieni sa ma duca oriunde sa ma opereze doar sa nu ma mai doara ... in asteptarea lor, cred ca am de facut piftie, poate vin dupa miros :lol2: 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu trebuie sa enumar ce n-am in casa, lista e mai scurta :lol2:  dar nu vreau sa-mi recomande cateva carti cu retete din lumea intreaga ....

The short list: Nimic din porc sau preparat cu porc, ardei iute ca omu' are ulcer,  branzeturi americane n-am voie de la doctor ... pe caldura asta nu-mi vine in gand pe moment altceva!!!   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Forr%C3%B3-augusztus%C3%A9rt-foh%C3%A1szkodnak-a-gazd%C3%A1k.jpg

Traim cele mai calduroase vremuri pana-n prezent si corpul are nevoie de acest fruct miraculos care ne tine in viata efectiv.   N-are limite, se poate manca cat vrea fiecare, la noi nu lipseste din frigider cutia cu pepene taiat in bucati sa nu fie greu de scos.   Desi se spune ca n-are nevoie de racit, la temperaturile de aici s-ar dezhidrata ca hartia de rulat tigara in timp record.  Chiar daca nu-i prea bun, tot il mancam sa ne alimenteze cu electrolizi necesari functionarii umane.   Cojile pun la dispozitia pasarilor cerului care vin in curte, sint de toate marimile ca altfel n-ar supravietui cei mici precum Colibri, care s-au intors din Nord nu stiu de ce???   Daca acolo s-a racit putin vremea, aici deloc, ceva le-a incurcat creierul lor mic si acum trebuie sa le hranim in mod special sa nu piara.   Acum imi e foame ca e noapte si mai racoare ca ziua, dar ce sa mananc???  de fructe-s satula pe ziua de azi si de supa!!!    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi-e foame si nu stiu ce sa mananc sau sa gatesc, nici chef nu prea am dar ma apuc de o tocna de legume din ceapa, usturoi, radacina de ginger razuit pe partea de lamaie ca sa dispara cu usturoiul tot razuit si este extrem de sanatos pe langa aroma ... dovlecel, ardei gras in 3 culori, rosii fara seminte, patrunjel si marar verde peste orez alb.  Dar pana-i gata ...lesin de foame.

N-am pruni decat uscate in casa desi le-as manca.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

taie niste vinete in doua de-a lungul si cresteaza miezul sub forma de cubulete, apoi sare, piper, stropit cu ulei de masline, o bucata de telemea si o felie de rosie; stropesti iar cu ulei de masline si dai la cuptor pe o hartie de copt. cu paine prajita sunt o mununatie

Editat de Stu'
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru mine este super idee si il voi face dar am de mers mai departe sa cumpar vinete albe la miez, subtiri si lungi ... dar omu' vrea mancare nu gustare sofisticata!!!   Si de cate ori imi prepar ceva mai deosebit de toate zilele, daca n-am grija le temina intr-o secunda ... 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Decand avem doar calduri excesive care bat recorduri unice de pe Planeta ... la pranz mancam doar inghetata cu fructe: portocale, piersici cu miez alb, zmeura, afine, struguri mango, etc.,  bem limonada si dormim.    Salata de vinete voi face mai pe seara ca am 2 pisici in bucatarie si dorm ... nu-i pot deranja.   Stil de viata pe la zonele subtropicale. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Orez cu Lapte o sa prepar sa am pentru cateva zile ca sta bine in frigider si se poate manca si rece!!!   Se poate decora cu multe alimente, fructe sub orice forma de la crud la gemuri si seminte de toate felurile intregi sau macinate, mai flexibil ca atit nu se poate!!!   Se face repede, nu este scump, doar delicios  :eat: 

Tot ma pregateam sa fac supa dar am prajit puiul ... si mai repede s-a terminat cu gateala!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×