Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Fluturel

Oh! Zodiacul meu! Pluto nu mai e planeta.

Recommended Posts

Hello lume.

Ce se mai intampla acum cu zodiacul meu , acum in aceste momente cand Pluto nu mai guverneaza nimic ... Bietul Pluto nu mai e planeta. CE impact are asupra zodiacului ? (sper sa nu imi raspundeti ... Pluto e tot acolo ...se invarte pe orbita...)

Din cate stiu eu s-a mai descoperit o planeta si in spatele lui Pluto.

Ce vreau eu sa zic prin postul acesta este ca univerul este intr-o continua miscare. Zodiacele se adapteaza la aceasta miscare a Universului, sau raman batute in cuie ?

Intrebarea asta nu ar trebui s-o pui astrologilor, ci astronomilor care au decis ca Pluto nu mai e planeta. Dar nu merita efortul, fiindca oricum pe astronomi nu ii intereseaza astrologia. Probabil iti va prinde bine sa inveti sa faci diferenta intre astronomie si astrologie.

Zodiacele se adapteaza la aceasta miscare a Universului, sau raman batute in cuie ?
se adapteaza discursul si nu este nevoie de mai mult!

observatiile astrologice nu s-au fixat dinstpre Univers, spre oameni, ci invers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si de aceea sunt valabile, orice descoperiri astronomice are avea loc

oamenii au observat ca unii seamana intre ei si au inclinatii comune, dincolo de legaturile de familie

ca sa isi fixeze aceste observatii, intr-o vreme cand nu exista computer... s-au orientat spre ce era cat de cat fix inpreajma - bolta cereasca

Hello lume.

Ce se mai intampla acum cu zodiacul meu , acum in aceste momente cand Pluto nu mai guverneaza nimic ... Bietul Pluto nu mai e planeta. CE impact are asupra zodiacului ? (sper sa nu imi raspundeti ... Pluto e tot acolo ...se invarte pe orbita...)

mie imi place denumirea de 'planetino'.

declar ca ii dau voie sa ma influenteze in continuare :offtopic:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this