Jump to content
Forum Roportal

Recommended Posts

Ma intrebau "clientii" mei cum de n-am facut sarmale de ziua Irlandezilor ca varza si carnea de vita sint principalele ingrediente si se asteptau sa primeasca   :eek:

La asta nu am fost pregatita, chiar nici in gand nu mi-a trecut, ca are ziua mancarea ei traditionala!!!    

Mai e putin pana la Paste (3 saptamani), golesc vasele de varza acra si toata lumea va primi destul sa se sature!

Am facut o oala mare de sarmale de pe la 4:00 PM am inceput si acum la 3:00 AM am oprit focul.  Peste zi le portionez si donez.  Foarte greu a mers munca de data asta.

Azi am mancat doar varza cruda cand scoteam cotoarele, din 6 capatini mari, si varza calita pe jumatate din varza acra marunta cu ceea ce nu se poate folosi la rulat.

Daca mancam mai mult nu mai aveam chef de munca, este si frig dar am achitat una din "obligatii".  Mi-a ramas umplutura, pe maine ca nu mai am chef de nimic cateva zile dupa aventura asta.   Voi folosi si ultima varza acra, nu credeam ca voi avea nevoie de atatea verze.   Tot corpul ma doare deja!!!