Sari la conținut
Forum Roportal
thugtudor

Vadim Tudor presedinte?

Postări Recomandate

Vadim Tudor

49, Romanian political extremist

 

During the reign of Romanian dictator Nicolae Ceausescu, Corneliu Vadim Tudor was seen by many as Ceausescu'sa personal bard, a role he played with the same energy he now devotes to his political career. After the collapse of communism in Romania in December 1989 Tudor faded briefly from public life. He emerged in 1992 to found his own political party, Greater Romania, whose platform is a crude mixture of anti-Semitism, racism and nostalgia for the good old days of communism. Despite his primitive politics, Tudor has a dedicated following among certain segments of the population, mainly former members of the secret police and the elderly. His party currently holds eight seats in the 143-seat Senate and 19 seats in the 343-seat Chamber of Deputies. A member of the parliamentary Committee for Foreign Policy, Tudor'sa recent forays into foreign affairs include visiting Muammar Gaddafi in Libya and inviting France'sa far-right leader Jean-Marie Le Pen to attend a Greater Romania party congress. With friends licae these, Tudor is sure to have plenty of enemies.

 

sursa este Time Europe

 

 

uitati ce fel de om candideaza la presidintia Romaniei .. dupa ce la-a pupat in c*r pe ceausescu acum vrea sa fie si el pupat de altii oare e normal ca in romania astfel de oameni as putea spune senili candideaza la presidintie si chiar au sanse ?? incep sa ma intreb in ce fel tara traim ?? oare si-a pierdut Romania asta de tot valorile ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din moment ce a facut rost de semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru presedentie, are tot dreptul sa candideze... acum ramane intrebarea "care e mai nebun?" El ca isi doreste sa ajunga presedintae sau cei care au semnat pentru el? :) :) ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca are sanse sa intre in al doilea tur de scrutin!Se va clasa pe locul 3,ceea ce spune multe!Mai sunt oameni care-la simpatizeaza.Slava Cerului ca nu atat de multi incat sa alcatuiasca o majoritate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Nu cred ca are sanse sa intre in al doilea tur de scrutin!Se va clasa pe locul 3,ceea ce spune multe!Mai sunt oameni care-la simpatizeaza.Slava Cerului ca nu atat de multi incat sa alcatuiasca o majoritate!

 

 

... e posibil, dar nu uita ca si acum patru ani in urma am ales raul cel mai putin rau, ... iar daca programul de guvernare al PSD e cel de acum patru ani (aproximativ aceleasi promisiuni pe care ei le vor "continuitate") .... atunci chiar vor avea de cistigat extremistii (lucru pe care nu si-la doreste nimeni)

 

... aminititi-va ca acum 4 ani eram in situatia de a alege intre iliescu si vadim si :

- iliescu nu era dorit de acea parte a populatiei care-i stia trecutul si/sau felul cum a condus (a dat din mina) tara in anii anteriori (nu uitati ca a subminat puterea ministrilor cit a putut el si defapt el a condus si conduce tara politic si economic)

- vadim nu avea si are o imaginea prea buna pentru extremismul nationalist practicat in politica sa, iar membrii partidului sau sunt fosti ....

 

... e clar ... aceasta situatie nu se va mai repeta (doar daca iliescu isi doreste acest lucru atit de mult incit sa schimbe constitutia dupa bunul sau plac) ... dar nici pe nastase nu mi-la doresc .... pentru ca nu vreau sa ajung sa :) ca o parte din articolele contitutiei sunt incalcate:

 

" .... ARTICOLUL 16 Egalitatea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Maruschm,multe sa-au schimbat de acum 4 ani(cred ca esti de acord cu mine)!Nu stiu tu,dar eu atunci nu am ales raul cel mai putin rau ci,ceea ce constiinta mi-a dictat!

Cat despre acele articole din Constitutie la care faci referire,sa nu uitam faptul ca orice incalcare a drepturilor prev.de Const.se poate solutiona in instanta!Si inca ceva,nu cred ca trebuie sa generalizam.Orice padure are si uscaturi!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Maruschm,multe sa-au schimbat de acum 4 ani(cred ca esti de acord cu mine)!
... da sunt de acord cu tine, sa-au schimbat multe .... dar cel putin 80% au fost schimbari ce vin in virtutea inertiei ... a faptului ca tot ceea ce inseamna stiinta si tehnica a inregistrat progrese spectaculoase (numai in IT procesoarele erau in '89 la 20-25caHz ... '00 erau undeva la 1500-1700caHz ... iar acum trec rapid in tehnologie 64b si viteze undeva peste 4000-4500caHz) + plus a faptului ca mass-media inseamna cu totul altceva (vezi viteza de circulatie a informatiei care a crescut in mod progresiv) ..... 15% poate se datoreaza faptului ca omul a inceput sa munceasca si sa realizeze ca fara munca nimeni nu-ti da nimic si daca tragi chiulul, sefu are alti 10 cu care sa te inlocuiasca(asta tine deja de teorie liberal-capitalista) .... si poate 5% se datoreaza rominilor care efectiv lucreaza in afara si au reusit sa aduca valuta in tara

 

Nu stiu tu,dar eu atunci nu am ales raul cel mai putin rau ci,ceea ce constiinta mi-a dictat!

 

... si eu am procedat la fel ... si cred ca ar fi o surpriza pentru tine sa afli ca am fost si membru al PSDR (partid condus de Sergiu Cunescu la acea vreme - un adevarat social democrat, ulterior partidul fiind vindut de Atanasiu pentru a putea facilita PDSR-ului intrarea in internationala socialista) ... care ulterior a fost cautat de conducerea PSD pentru a-mi face carnet de membru si ... ( ... ma opresc aici ca ar fi o poveste prea lunga)

 

Cat despre acele articole din Constitutie la care faci referire,sa nu uitam faptul ca orice incalcare a drepturilor prev.de Const.se poate solutiona in instanta!

 

 

... nu ti-as dori sa ajungi in instanta pentru un drept garantat prin constitutie .... sa cheltui o gramada de bani ..... si intre timp sa treaca mandatul a vreo doi presedinti

 

 

... si deja suntem off topic ca nu am mentionat nimic de Vadim ... care intradevar cred ca va ocupa locul 3 in aceste alegeri ... ::): ::): :dee :cry:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vadim??? :cry: :) :) Sa fim seriosi... pe-asta nu la-as vota nici daca ar candida singur... inca nu am reusit sa inteleg ce a fost in capul celor care la-au votat acum 4 ani cand a reusit sa ajunga in turul 2... poate pentru ca nu au fost candidati buni... acum ii avem pe Nastase si Basescu... nu stiu cat de buni sunt, insa cu siguranta nu sunt precum CVT... :twisted:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Categoric nu, dar va asigur ca nu este nici un candidat in prezent care sa fie asa cult si inteligent, are niste calitati oratorice foarte bune dar nu sunt de acord cu politica lui.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×