Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
M3nsiS

Lineage 2, discutii si probleme

Recommended Posts

Salut la toata lumea:) Daca te`ai saturat de toate jocurile pe care le ai pe calc` iti sugerezi sa incerci ceva, nu pot sa zic nou, deoarece jocul asta e aparut de ceva vreme, dar ceva super fain:) Lineage 2. Este un joc on`line de care, daca te apuci greu te mai lasi, mai ceva ca drogurile :( Daca va bate gandul vre`odata sa incercati asa ceva da`ti o raita pe la http://www.lineage2.com , download`ati un client de vreo 4 gb iar apoi mai aruncati un ochi p`aici http://www.uo-eckholon.de luati un patch si gata`i jocu:) Enjoy It!

post-3063-1155485683_thumb.jpg

Edited by M3nsiS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna!

 

Acum o ora am terminat de luat Lineage II C4 de pe torrente, mi`am facut un cont pe www.lineage2.com si am intrat in joc. Am scris userus si parola, si porma nu se intampla nimic!

 

Mi`am facut cont pe mai multe servere, dar acelasi lucru! Nu ma pricep deloc, si nu stiu ce sa fac.

 

Help please!

Share this post


Link to post
Share on other sites

io inca nu joc dar as vrea insa am si eu o intrebare. Am instalat jocul si de vre-o 2 ore juma astept sa mi se updateze. adica cand i-am dat sa ma joc mi-a aparut o fereastra "LINEAGE AUTO UPDATE" si ma tine asa de vre-o 2 ore. E normal sa se intample chestia asta? Voi ati patit la fel? Am luat jocul de pe un site www.lineage.com. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc anticipat!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca sa poti intra pe un server iti trebuie in afara de acount si patchul de la acel server. Intra pe siteul de la serverul care vrei sal joci si cauta un link de unde poti trage patchul!

Share this post


Link to post
Share on other sites

caut in jur de 8 oameni activ pt clan ... nu e necesar sa fie expierimentati sau cine stie ce jucatori ... clanul il coordonez doar eu si poate inca o persoana in rest nimeni nu are drepturi decat doar de cele esentiala fara "invite si dismiss" ... inainte sa ne bagam pe sv ne hotaram toti ce caractere facem...ma refer la faptul ca vreau sa gasesc oameni seriosi care sa nu joace pe cont propriu...de ex vom merge cam cate 2 party'uri sau chiar unul ... cu caractere diferite ... 3 4 magi, 1 2 tankeri, 1 2 healeri, 2-3 spoiler 1 crafter si bufferi, 2 3 arcasi, poate si un summoner doar pt cineva care a mai jucat pe el ... daca ceva lasa-ti un msg pt cei interesati unde va pot contacta ... nu caut jucatori kre sa nu joace in echipa..ma refer sa o ia pe cont propriu...diferenta dintre lvl pt inceput sper sa fie de maxim 20 de lvl :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut ! Am impreuna cu un prieten un server de lineage 2 gata fdacut insa cautam hoster ,avem nevoie de cineva serios si care sa aiba ceva cunsotinte in privinta acestui joc!Noi ne vom ocupa de totul avem doar nevoie doar de cineva care sa tina serverul si acesta va primi 60% din donatile facute de playery pentru diferite iteme!Astept raspunsuri si lasativa si adresa de messenger :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unde downloadez lineage si unde imi fac cont.?As vrea sa ma apuc dar sunt versiuni parca de lineage asa am auzit:Dhttp://l2.hopzone.net/ stiu de site asta.Dar nu pricep nimic.Ma puteti ajuta sa incep sa joc Lineage???Va rog frumos.

 

 

 

 

P.S V-am spus ca multumesc mult???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×