Sari la conținut
Forum Roportal
marinaru

Este Spiritul Sfant o persoana sau o putere ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Corect. Insa religia e produsul omului. Si cum oamenii (unii) doresc, fie sa dezbine si sa cucereasca, fie sa adune si sa stapaneasca ... a rezultat ce am fost si noi invatati.

 

ai dreptate, si tocmai aici este problema!

Religie este doar acel INSTRUMENT care face o legatura intre om si Dumnezeu si nu una intre om si Nimeni!

Exact aceasta este problema religiei crestine ca este facuta de oameni, adica NU este religie ci sarlatanie politica cu aspect religios inventata de Imperiul Roman cu scopul de a manipula, indoctriuna , controla si a spolia oamenii printr-un instrument oficial convenit intre Stat si o Biserica fara alt Dumnezeu decat Interesul!

 

In concluzie crestinismul NU este o religie ci o sarlatanie!

Editat de Soimos

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Religie este doar acel INSTRUMENT care face o legatura intre om si Dumnezeu

 

Adevarat :)

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Adevarat smile.png

Ma bucur ca accepti ca crestinismul NU este o religie adevarata, ci un FAKE, si ca Fake-urile nu au un Spirit Sfint ci mai degraba spirite bazata pe minciuna si sarlatanie si astea sunt Diabolice, exact ca si falsa religie crestina!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Adevarul e ca ideea ta aberanta aprobam eu...

 

Crezi ca este aberant sa stii ca o pseudoreligie nascocita de niste sarlatani politici nu poate avea "duhuri sfinte" ci numai spiritele diabolice ale sarlatanilor care se folosesc de aqceasta facatura minciinoasa ca sa prosteasca, controleze si sa jefuiasca oamenii in mod legal?

Si ti se pare ca este normal sa crezi ca religia crestina are ca Duh Sfant spiritele criminale ale celor care au inventat crestinismul si a acelora care l-au impus prin crime ?

Editat de Soimos

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intuiesc ca de fapt a mincat un "e" deci nu aproba ideea fiind aberanta.

Cei care neaga crestinatatea cel mai probabil sint indoctrinati de mozaism.

Asta nu inseamna ca crestinatatea e desavirsita in toate cele fie canoane fie versiuni biblice fie dogme si doctrine chiar si in ceea ce li se da mirenilor sa afle ori chiar si clerului de catre episcopi prin tainuiri oficiale si neoficiale de adevaruri si revelatii.

Totusi episcopii nu ar trebui blamati maxim cita vreme chiar si Dumnezeu pecetluieste anumite adevaruri pe fata ori discret prin simbolistici prin exprimari intentionat vagi ori cu multiplu inteles ori reductionist ori exagerativ etc

Asta inseamna ca exista cel putin un motiv bine intemeiat despre care nu discutam mimentan.

Legat de Duhul Sfint privind prin experienta si cunoasterea proprie pot sa marturisesc ca este simultan o putere si o constiinta dar cu functionalitate simbiotica in.general discreta dar care poate fi reprezentata prin intrupari ori trimisi divini insa exclusiv in forma feminina ..care teoretic nu ar trebui hulita fiind Cineva.

Formele manifestarii Duhului Sfint sint de o mare diversitate fiind Puterea primordiala fara de care nici o lucrare harica nu ar fi posibila.

E sursa tuturor formelor de energie existente inclusiv a celor din care e compusa materia in procesul crretiei care e reversibil.

Contribuie la curatarea si cresterea calitatilor caracterului nostru pina la stadii ceresti de sfintenie.

Formeaza aurele sfinte.

Are o viteza infinita putind strabate chiar si timpul in orice directie.

Contine subdiviziuni care se ocupa de cite un nivel de cizelare al fiecareia din calitatile noastre cunoscute si necunoscute.

Aceste subdiviziuni la nivel invizibil sint ca niste fire care formeaza la nevoie un fel de funii ca de foc care devin legate permanent de crestetul fiecarui om botezat credincios ateu crestin sau necrestin.

Se manifesta inclusiv ca duh sfint personal care trebuie la rindu-i desavirsit in doua privinte.

I se mai spune Intelepciunea sau Femeia Sfinta Sfintelor care locuieste in camaruta cea mai de jos si.mai dinapoi a cortului interior.

Atunci cind actioneaxa mai intens ca in.niste reprize are ca efect colateral dilatatia pupilelor ca semn al.relaxarii nervoase marind totodata rezistenta galvanica a pielii intre altele.

Daca doreste se poate face vizibil in spectrul vizibil in mod egal.sau doar unora si deasemenea pe filmul unor fotografii sau imagini video fie sub forma de nor auric care imbraca un sfint partial.sau total sau o teofanie /intrupare

sau sub forma unor limbi de foc sau ca o coloana de foc care se ridica vertical din crestet.

Nu este intimplator numit Mangaietoarea ( conf versiunii din originale) pt ca uneori isi poate face prezenta simtita sub forma unei adieri de vint mai intermitente sau mai uniforme resimtita in.crestet palme dar nu numai sub primul strat de piele avind simultan si racorirea fizica cu capacitatea de a crea si caldura fie alternativ fie simultan fiecare cu semnificatiile lor inclusiv in.cadrul unei comunicari nemijlocite numita tainuit darul deosebirii adevarului si al duhurilor tributar la rindul lui de o putere slaba de a crede sau intelege corect fiecare informatie astfel obtinuta la cerere.

Tainuirea fiind in cadrul celor doua scrisori ale lui Clement linga alte lucruri scrisori de care e pomenit in canonul 85 apostolic. cu mentiunea ca sint rexervate exclusiv episcopilor. Dealtfel inainte de a fi numiti li se da sa studieze citeva zile si abia apoi sint intrebati daca cred ce au citit fiind pusi chiar sa jure ca da si abia apoi sint unsi episcopi.

Acolo se vb. inclusiv de chakre insa nu.numai acolo existind si alte revelatii tainuite neoficial sau respinse oficial chiar si unele cenzurate in continut inainte de tainuirea fata de mireni.

Se poate manifesta si ca o radianta si ca o remanenta oarecare care impregneaza materia .

Poate fi detectata de aparatura ultrasensibila dupa un.anumit patern frecvential prin care e deosebita de restul tipurilor de energii .

Acele aparate sint din.categoria celor numite detectoare de adevar pt ca pot diferentia aura emisa in jurul unui text care exprima un.adevar de aura unei afirmatii sau calcul fals ori partial adevarat.

Prin intermediul acestor aparaturi sofisticate Dumnezeu a raspuns doar intrebarilor credinciosilor existind o singura exceptie in testele despre care am citit ( cercetarea rusa ) cind ateul tocmai a capatat credinta in urma raspunsului insa nu era precizata nici religia credinciosilor nici ce religie a adoptat proaspatul credincios. in.conditiile in care alte teste si verificari au avut un caracter polirelugios si al.caror rezultat a primit recomandarea Consiliului Bisericilor sa nu fie facut public prin mediatizare larga inca pe motiv ca " Inca nu e timpul"

Asa incit ele circula doar in retele si forumuri parolate ale cercetatorilor si ale profesorilor universitari indeosebi in limba rusa.

Editat de mihai34d
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Este Spiritul Sfant o persoana sau o putere ?"

 

 

 - Nici unu din din cele de mai sus, doar o imaginatie pentru mintea slaba!

 

Nu exista Sfant NIMIC, ca sa incepem de acolo ... 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×