Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
simplu

Delta in pericol!

Recommended Posts

.Se pare ca ucrainienii incearca pe orice cale sa-si puna planul in apicare.

nu-i poate opri nimic! Pacat aveam si noi ceva unic!

 

"Dupa ce au sfidat opinia publica internationala in cazul Bistroe, incalcand nu mai putin de 11 tratate si conventii, autoritatile de la caiev par sa inceapa intimidarea oponentilor din interior ai proiectului ucigas pentru Delta Dunarii. Sediul Administratiei Deltei ucrainene a fost asaltat de trupe ale politiei si perchezitionat fara motiv."

(sursa:jurnalul national)

Share this post


Link to post
Share on other sites

mi se pare ca statul roman nu se implica deloc atat de mult pe cat ar fi trebuit.cum ai spus si tu, aveam si noi ceva unic in tara asta.pentru statul roman este prea putin interesanta chestiunea in discutie.ca de obicei romanu',o sa-si dea seama mult prea tarziu de ceea ce a avut si a pierdut.pacat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
mi se pare ca statul roman nu se implica deloc atat de mult pe cat ar fi trebuit.cum ai spus si tu, aveam si noi ceva unic in tara asta.

 

Nu-sa catusi de putin aparatorul statului roman, dar in acest caz chiar sa-au implicat, au alertat si forurile internationale, au cerut sprijin, dar... in afar ecologistilor si catorva organizatii internationale.... nu sa-a agitat nimeni.

Pe marile puteri nu le intereseaza, raspunsul "pretenilor americani" dupa ce am intrat in NATO a fost: ..." Romania trebuie sa-si rezolve singura problemele legate de frontiere.."" interesant nu??

 

Parca Nato garanta ca va asigura pararea frontierelor natioanle... noi suntem iar .. doar carne de tun!

Share this post


Link to post
Share on other sites
mi se pare ca statul roman nu se implica deloc atat de mult pe cat ar fi trebuit.cum ai spus si tu' date=' aveam si noi ceva unic in tara asta.[/quote']

 

Legat de Delta este superba, m-a convins sotia sa merg in toamna.. (cu greu ce-i drept!) ma asteptam la multi tantari, conditii execrabile, si apa...!!

 

In schimb peisajul este magnific!i nu poti sa descrii in cuvinte. Poate sugestiv ar fi comentariul fiului meu de 5 ani " tata este grozav!!!.... "uite cum intra Dunarea in mare"..

Turisti erau doar cei care iubesc pescuitul si o multime de straini, biologi.. cercetatori, ecologisti cu camere si aparate dupa ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites
proiectul ucrainienilor era facut de ceva timp si statul roman ar fi trebuit sa tipe mai devreme.

 

Exact asta este si parerea mea. Este imposibil sa nu se fi stiut chiar nimic despre proiectul ucrainenilor. Ceva putred in Danemarca.

Acum e prea tarziu. Pana cand procesul se va termina Delta noastra va fi distrusa intr-o oarecare proportie daca nu chiar in totalitate. Si apoi ce e stricat stricat ramane oricate eforturi de reabilitare se vor depune. DACA se vor depune.....pentru ca dupa cum se stie nici inainte de acest scandal situatia Biosferei Deltei Dunarii nu era tocmai pe roze :!:

 

Rusine celor responsabili :!: Este inadmisibil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu avem pe cine sa ne bazam. Daca pentru tara lor nu fac nimic, stau cu mainile in buzunare, ce sa le mai cerem. Si vor sa fie votati.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×