Sari la conținut
Forum Roportal
medeeam

Tratamentul cu Nicolit

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

In nr. 709 al revistei Formula As (cei interesati il pot gasi in arhiva revistei, pe net) a aparut un articol despre aceasta doamna doctor (Angela Hagar Haimovich) care produce si comercializeaza tratamente naturiste pt diverse afectiuni. In urma discutiei telefonice cu doamna in cauza, tatal meu a comandat un astfel de tratament pt mama mea, care are cancer. Pachetul urmeaza sa soseasca. Intre timp, ne-am interesat despre aceasta doamna doctor (ar fi trebuit sa facem lucrul asta inainte de a comanda, dar oricum am invatat ceva de aici) si nenumarate semne de intrebare s-au ridicat. Ar avea, se spune succes in Israel si Canada, unde a infiintat si o fabrica in 1989, fabrica ce ii poarta numele dar care e de negasit! Ne-am interesat prin intermediul unor prieteni din Canada si se pare ca nimeni nu a auzit pe-acolo de dansa, nu e nicidecum atat de cunoscuta pt cat se spune in articolul cu pricina. La o simpla cautare data pe google cu numele acestei doamne, singura referinta apare in revista Formula As. Singura mentionare a acestui nume, in intreaga lume! Mai mult decat atat, apar la sfarsitul articolului marturii "pro" ale unor persoane care au folosit cu succes produsele cu pricina. Aceste persoane si-au dat si numarul de telefon. Dupa primul telefon am aflat ca una dintre persoanele in cauza a murit intre timp. Urmatorul domn s-a balbait, nestiind sa dea raspunsuri precise la intrebarile noastre venite pe neasteptate probabil. Foarte ciudat, ca sa nu spun ca intreaga poveste e de-a dreptul dubioasa. Nu vreau sa fac acuzatii (inca) pentru ca mai vreau sa aflu cate ceva, dar le recomand tuturor celor care ajung sa comande astfel de tratamente de la diversi "medici" (sau nu), sa se documenteze inainte, sa nu isi bazeze decizia de a comanda pe simpla lecturare a unui articol aparut intr-o revista sau oriunde altundeva. In spatele acestor articole pot sta o sumedenie de lucruri ascunse, simple (articole platite, de exemplu) sau mai complicate (fraude, escrocherii). Repet, nu fac acuzatii inca, ci doar ridic semne de intrebare. E grav insa daca cineva, indiferent din ce motive, se joaca cu atata usurinta cu iluziile si sperantele unor oameni care sufera de boli grave.

Revin la intrebarea initiala. Stie, au auzit cineva ceva de aceasta doamna doctor?

 

 

Numai bine!

 

Medeea Munteanu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna Shiroi_kiku

 

As vrea mai multe detalii despre medicamentul Nicolit (cineva din fam are cancer) ,este din plante? Cat dureaza tratamentul ? La ce adresa poate fi contactat dr C Niculescu (poate si un nr de telef ) ?

Persoana bolnava a tinut un tratament naturiust . Si eu am citit articolul din Formula As cu doamna doctor Haimovich ,dar alte detalii nu am reusit sa aflu despre ea .Multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hehe...Desteapta miscare cu "Nicolit"-ul care,daca nu ma insel,e pe baza de acid boric.(care,ucide cancerul)

Fumatul,de asemenea e contraindicat deoarece,agraveaza starea generala,slabeste sistemul imunitar si asa.."in pioneze" si consuma si putinul oxigen celular ramas.

Apa vie (DDW) ajuta oxigenarea si alcalinizarea "terenului" implicit,slabirea inamicului.

Consumati ciuperci in saramura (usturoi) si multe ceaiuri de urzica,pelin si coada calului.

Sanatate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×