Sari la conținut
Forum Roportal
RadhaSara

De ce esti trist azi?...ce te framanta?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Se putea sa nu fie saptamana asta de cacat pana la capat?

Editat de Maeve.
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O prietena din Paris, locala din mos-stramosi a fost dusa aproape moarta in spital de la locul de munca azi dimineata cu atac de inima pe langa ca are si 2 feluri ce canceruri, unu la plamani de la fumat non-stop si alta parca ficatul.   Are 48 de ani, parintii traiesc si sint sanatosi desi nu mai sint prea tineri dar nu puteau porunci ei prea mult ca era foarte educata, avea doctorat in stiinte de computere su n-ar fi ascultat de nimeni.   

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

''trăim fiecare visul celuilalt.până când cerul ne ia în brațe, ne așază în inimi lumina aceea sublimă din curtea abației și liniștea în care rostogolim soarele în zori pe seninul curat așternut. până dincolo de timp.'' ( Iahtul cu prieteni imaginari ) o femeie de exceptie s-a dus in cer azi...

Editat de Maeve.
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici nu pot spune ca-s tristă, tristețea implică de cele mai multe ori o durere pe care o resimți în urma unei pierderi care nu te asteptai sa se intample  (nu acceptai ca se va intampla, mai degrabă) sau in urma unei dezamagiri, sunt doar mâhnita, mahnirea e un soi de tristete previzibila. A murit interpretul de muzică populara Petrică Mîțu Stoian. Răspunsul medicului care se ocupa de el la întrebarea "Era vaxinat?" e halucinant ... "Da, cred că era." Cum adica crezi, domnule? De ce nu spui adevarul? Era vaxinat cu a treia doza de Pfizer, o spun colegii, vecinii si multi altii care l-au cunoscut personal. Cica a facut o forma foarte urata de covid. Cum asa? Pai, nu te ajuta vaxinarea sa faci o forma usoara, in caz ca, totusi, esti ghinionist si faci covid? Si cum adică nu stii ca era sau nu vaxinat, din moment ce chiar si atunci când chemi salvarea sa te testeze te intreaba asta inainte de a te testa? Pentru ca, in cazul in care esti vaxinat, trebuie completate anumite formulare. Primesc vaxinatii un tratament diferit fata de nevaxinati ori ba? Iar e barba? Prea multe minciuni si mai vreti sa fiti crezuti. Petrică Mîțu Stoian era un om celebru, dar ceea ce a patit el au patit multi anonimi. Sper ca măcar moartea lui sa traga un mare semnal de alarma. Si eu l-am cunoscut personal, era un om care avea o vitalitate incredibilă, nu ma dau in vant dupa muzica populara, dimpotriva, o detest, dar era chemat la multe dintre petrecerile la care pe vremuri am participat si eu, asa am ajuns sa il cunosc. Desigur, acum multi vor zice ca suferea de boli nestiute si astea i-au cauzat decesul, nu vaxinul, nici covidul. Daca e asa, desi ma indoiesc, de ce dracu' i s-a dat voie sa se vaxineze? Si cand o sa vina si ziua aia in care medicii specialisti nu o sa mai inchida ochii atunci cand isi dau acordul (verbal, ca doar nu-s prosti sa si-l dea in scris) pentru persoanele care se incadreaza in categoriile de boli incompatibile cu vaxinul?

"era"*

 

Link-ul e pentru cine mai vrea sa-si folosească mintea, îi rog pe ceilalți să il ignore.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=214941160752523&id=420223274709970

Editat de Fiero
  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru cei care vor sa afle faptele, nu interpretarile acestora oferite de diversi.

In ultimele zile, Mâțu Stoian urma un tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin. Din nefericire, starea lui de sănătătate s-a deteriorat brusc. Tușea cu sânge, iar sâmbătă dimineață a fost anunțat serviciul 112, fiind transportat la Spitalul de Urgență din Reșița.

El avea schema completă de vaccinare

Medicii au declarat că artistul suferea de bronhopneumonie post COVID. „Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a spus în cursul zilei de sâmbătă medicul Cosmin Librimir, director medical al SJU Reșița.

 

Medicii au încercat să-i pună cântărețului o mască cu oxigen, dar nu a suportat-o. Ulterior Petru Mâțu Stoian a fost intubat. Din păcate, însă la scurt timp artistul s-a stins din viață. Potrivit familiei sale, acesta avea schema completă de vaccinare, scrie Cancan.ro.

 

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la Spitalul din Reșița, unde fusese internat. Artistul se recupera după ce se vindecase de Covid-19. 

 

Petrică Mîțu Stoian avea 61 de ani și se afla în tratament post-Covid, însă sâmbătă s-a simțit rău și a ajuns din nou la spital, în Reșița. Din cauza stării sale, interpretul a fost dus direct la Terapie Intensivă, scrie Mediafax.

Sâmbătă seara, medicii au constatat decesul. Moartea artistului ar fi fost provocată de complicațiile aferente bolii COVID-19. Cântărețul avea Bronho-penumonie și era și sub tratament anti-coagulant.

Petrică Mîțu Stoian era originar din zona Plaiului Cloșanilor, județul Mehedinți.

Elena Merisoreanu

Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Am vorbit curând cu el, venea la toate evenimentele din familia mea. Venea de la Craiova și zice: ‘Pentru Lenuța mea sa nu vin eu?’ Astăzi am fost sărbătorită de Radio Iași și trebuia sa intre și el, dar în emisiune am aflat că mi-a transmis prin mesaj gândurile lui. La final am întrebat de ce nu a intrat el să îmi transmită. Atunci am aflat că e în spital, face recuperare și nu se simte prea bine.
 
Eu nu l-am auzit pe omul ăsta niciodată să se plângă că e bolnav, era plin de viață. Acum o săptămână și ceva a fost la filmări, aici, în București. Pe 10 noiembrie, miercuri, trebuia sa ne vedem la filmări la Antena 1. Și uitați-va că el nu mai este! Nici nu mă mai duc, pe cuvânt, nu mai sunt om. Nu, nu, nu pot să cred! E șoc pentru mine. Vă rog să mă credeți că nu mai am glas
Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 13 ore, Enki a spus:

Medicii au încercat să-i pună cântărețului o mască cu oxigen, dar nu a suportat-o. Ulterior Petru Mâțu Stoian a fost intubat. Din păcate, însă la scurt timp artistul s-a stins din viață. Potrivit familiei sale, acesta avea schema completă de vaccinare, scrie Cancan.ro.

O posibilă ”forțare de oxigen?” sa-i fi cauzat moartea ... se va vedea la autopsie performat Luni in cabinetul doctorului legist din zona ca se vrea scris pe cruce ca era vaccinat.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×