Sari la conținut
Forum Roportal
RadhaSara

De ce esti trist azi?...ce te framanta?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sau daca pleci te va durea ca n-ai ramas, iar daca stai te va durea ca n-ai plecat.

Off! Nu ai unde sa te ascunzi.:smile:

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mai stai putin atunci, pana cand saturatia va castiga mai mult teren jn fata durerii.

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fucking covid pandemic. O prietena buna avea un business de 20 de ani aproape, atelier de creație vestimentara. Dupa ce in 2020 abia s-a mai tinut pe linia de plutire si a trait din economii mai mult, anul asta a clacat, a abandonat afacerea si s-a angajat (provizoriu zice ea) la o corporatie sa isi poata plati facturile. Partea mai proasta e ca nu cred ca va relua atelierul cand se va termina nebunia, o vad ca s-a indulcit la viata comoda de corporatist. E geamana, ca mine, se adapteaza usor si poate schimba macazul fara probleme. Doar ca daca e ca mine, nu se mai intoarce pe un drum deja parcurs. Fucking covid.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Anunțul Mariei Ciobanu a întristat o țară întreagă. Îndrăgita cântăreață trebuie să părăsească România – Evenimentul Zilei (evz.ro)

*Daca a ajuns in tara "ciocarlia" a mancat si piele de porc sub o forma comestibila ca nu ma pricep la asta, de ce n-ar putea sa mai stea oleaca???   Ca nu vrea fiul!!!   Altfel nu vad nimic nesanatos pentru ea acolo sau pentru nimeni.  Nici Los Angeles nu este foarte steril ca-s miliarde de masini pe drumuri si ea nu cred ca merge singura undeva. 

Eu nu stiu cati ani are ca pe Wikipedia in engleza DOB: 3 September 1937 (age 84) iar pe Microsoft Bing tot in engleza apare:  Born: Mar 10, 1953 (age 68)???  Cum se poate intampla asta la asa o celebritate.   Pentru 68 de ani este cam rodata si prea machiata, ma gandeam din ce cauza, ca n-a dus viata grea in Romania, in State nici pe atat.  Daca are 84 in 2 saptamani atunci totul este perfect, dar nici atunci nu-i graba de mers inapoi in America ca are nevoie sa se sature de toate de acolo, sa nu vina inapoi cu regrete.  Nu se permite la varsta ei asa ceva.   Nu-mi place ca fiul o zoreste!!!  Nu se vor inchide granitele americane, sa mearga la nunta tinerei Stratan sa fie intre lume fericita.   

story:  De aceasta povestire mi-am adus aminte cand am citit cateva articole despre vizita marei Doamne in tara natala

Am avut o vecina din Spania la Zurich, imi povestea ca a mers acasa in concediu cu toata familia, iar mama ei de 101 de ani tocmai a fost operata in urgenta cu stomacul, dar n-a aflat mai devreme ca erau pe drum cu masini.   Au facut o nunta la un membru al familiei, si au scos si pe strabunica pe plaja care era parte din curtea lor in Sudul Spaniei.   Mancarea a fost mai mult din pesti abia aburiti ca asa le place, l-au indopat pe batranica cu toate alea si orez cu raci vii, un pic de vin rosu, tort si altele ... a inceput dansul.  Ea dadea din cap si au crezut ca imita dansul, la al 3-4 -lea cantec i-a cazut capul in piept si dusa a fost, dar n-a observat nimeni.   Preotul care a oficiat nunta a suspectat ceva si l-a legat de scaun corpul sa se termine nunta fericit, pe urma  sa se ocupe si de cadavru.   Toti oamenii importanti din comunitate erau acolo la nunta, n-a mai trebuit nici un test ca se stia era pe duca.   De la nunta direct la cimitir a fost dusa si acolo a ajuns cu sicriu cel care se ocupa de asta.   Pan'acasa au si uitat ce s-a intamplat, ei aveau de revenit in Elvetia oricum, vacanta se cam termina.    

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai nu ai cum vedea perseide ca e luna mare căcălău. Luceafăr și posibil alte planete mai târziu, dar perseide... sanse nule. 

Io mai stau sa termin berea dar nu pentru altceva. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici cand dormi nu se vad. :o:

Din experienta recenta vorbesc 

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Perseide inca nici eu n-am vazut, desi am auzit pe unde se va vedea cel mai clar.   Nici la TV la stiri  nu cred sa fi vazut pe langa alte fenomene foarte prezentate. 

Este o neglijenta din patrea lor ca noi avem si treburi nu stam la TV toata ziua.   Luna de toate felurile este aplaudat si inainte si dupa fenomenul interesant. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Citind stirile din ziare, deodata mi-a venit in  minte o prietena care stiam ca a fost operata in Julie si de atunci n-am auzit de ea.   Aveam o presimtire ca a murit, are mai multe boli grave.      O sun si-mi spune ca acum a iesit din spital si a lesinat in drum spre iesire din cladire, a murit, ce mai, asa s-a exprimat.  Daca nu erau specialistii s-o readuca la viata, era dusa si nu mai poate vorbi cu mine.   Pe altadata.   Ce ghinion am, presimtirile prevestesc mereu un dezastru.       

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×