Sari la conținut
Forum Roportal
RadhaSara

De ce esti trist azi?...ce te framanta?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sa speram ca asigurarile acopera paguba, si ca omul nu era extrem de atasat de masina.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 3 ore, The Unknown a spus:

"INTERZISE la plată.   Cardurile VISA sunt respinse la plată în toată Europa, inclusiv România"

Asta va ucide turismul ... cineva se joaca si nu numai cu VISA!!!  

 

what? unde ? de ce? si eu ce fac cu visa daca nu platesc?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cine stie, o sa fie in ziar anuntat si cred ca si la TV ca este ceva tragic ce se intampla cu strainii in Europa care n-au cu ei decat un Card ... trebuie sa aibe un raspuns local daca dai telefon cu n-au toti cetatenii un Card din asta sa fie o coada lunga.  

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Anthony Bourdain a murit in Franta in perioda filmarilor pentru un nou episod al emisiunii in care are un rol important de multa vreme, chiar cu 2 saptamani inainte de implinirea varstei de 62 de ani.   Gasesc fara motivare acest gest, nu parea sa sufere de depresie sau alta boala psihica, era vesel, a prezentat  mereu zona filmata cu specialitatile traditionale in modul cel mai serios si respectuos, a multumit oportunitatea ca a fost primit sa promoveze si acel colt al lumii.  Avea un larg public pe planeta care-l adora, ce l-a impins in acest loc negru!!! 

Nu pot sa cred ce se spune ca s-a intamplat, sper ca se investigheaza cazul.  Lumea era la picioarele lui, de ce sa fi facut asta, nu se poate intelege.

CNN, firma pentru care a lucrat va onora diseara viata marelui bucatar calator si va fi luat in calcul si bolile care n-au semne si unde se cere ajutor cand se observa ceva.

Viziteaza si Romania in 2008 cu serialul de calatorie prin lume Anthony Bourdain: No Reservation.

"Tony visits Transylvania and Bucharest, Romania. He is accompanied by Zamir Gotta, who is celebrating his 50th birthday. Along the way, they learn about vampires, the communist regime, and the strong cultural history of Romania. They attend a tourist-oriented Dracula-themed Halloween dinner at a castle in Transylvania, which Tony hates."

La Sighisoara s-a intamplat unde l-a dus ghidul rus pentru o betie si nu i-a placut intentia deloc ca-i sugera sa si danseze si asta nu e stilul lui de viata sau de a se menifesta in public.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

..........

Oh, tată, parcă vad ca-ntâia oară
Cum alergam să îţi sărim în poală...
Te-ai dus! La tâmple alb, la suflet prunc...
De toate-aminte, tată, îmi aduc.

  • Like 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O prietena a fost diagnozata cu Cancer de Tiroida ... saptamana viitore va fi operata, dar n-am ce cauta langa usile spitalului ca nu sintem rude de gradul 1 si nu sint invitata de spital, asta e legea.

Desi n-are pe nimeni in oras, nici eu nu sint persoana si sincer nici n-as vrea sa fiu acolo sa iau decizii si hotariri ca are 80 de ani si nimic nu e garantat la varsta asta.

Atit noroc are ca aici imediat sint luate tot termenii cu toti prin care trebuie sa treaca si merge ca pe roata totul, ea n-are loc sa spuna ca nu vrea tratament ca se opreste totul si are si astma, doar trebuie executat si tinut de toate zilele in timp si va iesi cu bine, am o presimtire, dar ce va face cand se ingrasa si nu va putea misca???   ca de la tiroida unele se ingrasa nu gluma.  Glanda scoasa se inlocuieaste cu ceva medicament pentruu restul vietii si pe acolo se intampla ceva ca se ingrasa aproape toti pacientii.         

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×