Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
dorinand

intamplari adevarate, dar comice

Recommended Posts

E noapte, ora 5 si ceva dimineata.

 

O dacie alba cu 6 ocupanti iese din parcarea firmei Flamingo Otopeni si face stanga spre Bucuresti incalcand banda continua. O patrula a politiei rutiere observa manevra de pe la vreo 150 metri pe directia de mers. Semnalizeaza daciei sa opreasca. Politistul se apropie de masina oprita stiind ca cei dinauntru vin de la petrecerea saptamanala de vineri din firma si sperand ca soferul este beat (deja viseaza la o spaga grasa). Cere actele soferului si il roaga sa coboare din masina observand ca din masina se degaja un miros extrem de puternic de alcool. Ii cere soferului sa sufle in fiola si spre surprinderea lui acesta nu bause deloc. Deoarece a uitat ca masina a trecut peste linia continua (memorie RAM de proasta calitate) se gandeste de ce ar putea sa se lege ca sa nu fi oprit masina degeaba. Plin de inspiratie ii spune soferului ca trebuie sa-la amendeze deoarece in masina sunt 6 oameni. Situatie in care soferul riposteaza: " Cum domne de unde 6 oameni? " si ii numara in fata politistului pe cei 5 oameni ramasi in masina. Regretand politistul ii spune ca poate sa plece restituindu-i actele. Soferul se suie in masina si pleaca. Toti cei 6 oameni din masina au un moment de regret ca soferul nu a retinut numele politistului pentru a trimite povestea mai apoi politiei romane.

 

Asa ca " Never underestimate the power of human stupidity "

::): ::): ::): ::): ::):

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta e o transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas din Armata Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland in octombrie 1995 (cel putin asa a spus cel care mi-a trimis email-ul).

Americanii: Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu motivul de a evita ciocnirea.

Canadienii: Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la sud ca sa evitam ciocnirea.

Americanii: Aici capitanul vasului Armatei SUA. Repet: schimbati directia.

Canadienii: Nu, repetam: voi trebuie sa schimbati directia.

Americanii: AICI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN, AL DOILEA VAS IN DIMENSIUNI AL FLOTEI STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC. NE INSOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATOARE SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN. CER CA DV SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD, SAU VOM LUA MASURI PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS.

Canadienii: Noi suntem un far. Voi hotarati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cooooollllllll :!: :!: :!: :!: :!: ::): ::): ::): ::): ::): :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

no coment! ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misto!

 

sper ca nu sunteti politisti, pentru ca am de gand sa zic unul dintre miile de bancuri cu politisti, pe care sper ca nu il stiti:

 

Care este asemanarea dintre un politist si o balega?

 

Amandoi stau in mijlocul drumului si incurca circulatia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

pun pariu k asta il stiti...de cati politisti e nevoie k sa infileteze un bec in dulie??? ....de unu l singur siinca ala stiie ca pamantul se invarte.... :D 8) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×