Sari la conținut
Forum Roportal
Brindusa

Celulita.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Eu grase fara celulita nu am vazut, in schimb am vazut destule slabe care au si ele (asta o stie toata lumea, oricum).

Cea mai eficienta metoda incercata mi s-a parut masajul, dar doare, lasa vanatai (cel putin la alde astia cu fragilitate vasculara) si trebuie facut cu regularitate, nu ca gata, ma opresc, ca nu mai am.

Editat de `Andreea
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am vazut si nu ma refer la obeze, nu incurcam oalele, ci femei care nu sunt 90-60-90 si care au un extra rol fata de inaltime.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Şapte super-alimente care ard grăsimile şi vă scapă de celulită

 

grapes_apples_basket_fruit_70874_3200x2130-650x432.jpg

 

Celulita este o inflamaţie care apare la nivelul ţesutului conjunctiv, cauzată de toxinele pe care organismul nu reuşeşte să le elimine. Aceasta este caracterizată prin îngroşarea şi inflamarea ţesuturilor, dând pielii aspectul inestetic de coajă de portocală".

 

Celulita apare la peste 90% dintre femeile care au trecut de pubertate şi rareori este întâlnită la bărbaţi. Contrar convingerilor populare, celulita nu apare stric la persoanele supraponderale ci şi la cele care au o greutate corporală normală sau sunt slabe.

 

Zonele cele mai afectate de celulită sunt: şoldurile, fesele, coapsele, abdomenul şi braţele.

 

Aspectul de coajă de portocală, care se formează în primul rând din cauza alimentaţiei greşite, poate dispărea dacă veţi adopta un stil de viaţă echilibrat, care să includă sport şi o dietă bogată în fructe, legume, condimente şi lactate. De asemenea, există anumite alimente pe care trebuie să le consumaţi cât mai des, de preferat chiar zilnic.

 

Iaurtul topeşte" grăsimea

Pe lângă faptul că este recomandat de nutriţionişti, studiile au demonstrat că persoanele care consumă trei porţii de iaurt, care este bogat în calciu, au mai puţine depuneri inestetice de grăsime decât cele care ocolesc acest aliment.

 

Fructele de pădure stimulează producerea de colagen

Consumaţi cât mai multe fructe de pădure, întrucât şi ele se încadrează în categoria alimentelor ce luptă împotriva celulitei, mai ales că sunt bogate în vitamina C şi stimulează producerea de fibre elastice de colagen în piele, care va deveni mai fermă, iar celulita mai puţin vizibilă. Mai mult, aceste fructe conţin şi mulţi antioxidanţi, care luptă împotriva acumulării de toxine în ţesuturi.

Ghimbirul condimentează" regimul

Condiment recomandat persoanelor care se luptă cu celulita, ghimbirul poate fi consumat atât în mâncăruri, cât şi în limonadă.

 

Papaya reface ţesuturile

Deşi se află în majoritatea hipermarketurilor, papaya este un fruct tropical cu multiple proprietăţi, dar care ajunge mai rar în casele românilor, ceea ce este foarte rău. Încercaţi aşadar să schimbaţi acest obicei şi introduceţi papaya în meniul alimentar anticelulitic, întrucât, datorită betacarotenului pe care îl conţine, acesta are capacitatea de a stimula refacerea ţesuturilor.

 

Merele subţiază talia

În plină vară, pieţele sunt pline de mere proaspete. Acestea nu combat numai foamea, ci vă pot ajuta să slăbiţi, să vă alegeţi cu o talie suplă şi să scăpaţi de celulită.

 

Strugurii vă scapă de aspectul de coajă de portocală

În dietă este important să vă hidrataţi suficient. Dar nu doar apa băută contează, ci şi fluidele din alimente. De aceea încercaţi să consumaţi zilnic struguri, care vă vor scăpa de aspectul inestetic de coajă de portocală.

 

Bananele împiedică retenţia de lichide

Bananele conţin mult potasiu, un element ce combate retenţia de lichide, dar şi de fibre din organism, ceea ce este foarte important pentru persoanele care au celulită.

 

 

http://www.doctorulz...pa-de-celulita/

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu am folosit impachetarile cu namol de la Guam si de doua ori pe saptamana faceam si masaj anticelulitic si am fost forte multumita de rezultate.:)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu mi-am achizitionat niste ventuze de silicon speciale pentru masajul anticelulitic pe care le folosesc cu un ulei anticelulitic si dupa cateva saptamani pot spune ca sunt multumita .... Parerea mea e ca asta e varianta cea mai buna pt. a scapa de celulita queen.gif

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Admir femeile care obtin rezultate cu marfuri din Guam si alte reclame .... pana ce eu doar mananc fructe pana am limba amortita de acidul din struguri si ginger, pe moment am toata gura si dinti violeti ca mananc struguri negri, mai incolo o sa ma caut in oglinda oare cat am pierdut din celulita giggle.gif

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

prin masaj banuiesc ca te referi la o forma progresiva de frecat ?? deci in alte cuvinte femeile afectate de celulita trebuie sa incerce sa se frece cat mai mult!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu Cellinea ati incercat sa  faceti cura pentru a scapa de celulita?

Cat timp ai facut  cura cu produsul ala si in cat timp au aparut primele rezultate?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×