Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
yvonne_ni2006

muzica anilor 2000

Recommended Posts

sunt unii artisti care desi au murit poate acum 20,30 de ani,muzica lor inca mai este vie,inca mai sunt ascultate..de ex Luis Armstrong,melodiile lui au peste 30 de ani si nu cred ca exista om pe lumea asta caruia sa nu-i placa :"What a wonderfull world"..chiar si muzica anilor 60,70,80,90 este ascultata si iubita

sa ne gandim putin la formatiile,la artisti aparuti in anii 2000,credeti ca acestia vor mai ascultati si dupa 20- 50 de ani?..melodiile compuse in anii 2000,vor mai fi ascultate si in viitor?credeti de ex ca E-minem va mai fi ascultat?sau alt artist al aniilor 2000

 

da-ti exemple de melodii nemuritoare(melodii care sa apartina unei trupe din 2000)

 

o sa fiu eu prima care raspunde..nu cred ca exista o trupa noua care sa fie ascultata si peste 40 de ani..trupele acestea noi sunt in voga doar 1-2 sau doar o vara..dar ma indoiesc de ex ca Activ o sa fie ascultata peste 40 de ani..sa-ii aud pe copii mei fredonand sau dansand pe cantecele lor sau sa-i aud vorbind:"uite ce melodii bune erau pe timpul mamei"..mai degraba cred ca ar asculta muzica anilor 60,70,80 chiar si 90..

..

Share this post


Link to post
Share on other sites
"... mai degraba cred ca ar asculta muzica anilor 60,70,80 chiar si 90 ... " ...

 

 

In '60s muzica spunea ceva, avea un text desi stangaci de cateva ori dar ca idee era foarte noua pe atunci cand comunistii au interzis totul !!! Ma gandeam intr-o zi oare cum vedeau casatoria ca de dragoste nu voiau sa auda ??? pe urma cumva s-au inmuiat .... !!!

 

Desi inteziceau muzica din west si ce aveam doar o traducere adica un text romanesc pe melodia respectiva straina !?!?!? nu mi-a placut deloc metoda asta ca multi credeau ca e cantec romanesc !!!!

 

Noi din ardeal aveam televiziunea maghiara si ei aratau si pe Beatles inca in 1964 de Pasti asa ca romanii o tot tineau secret pe motiva ca ori ce minune tine doar 3 zile si se va uita repede ca si mitologia Elvis Presley !!! despre el ne reclama ca este mort demult !!! inca in 1965 cand au sosit filme cu el in RO, Veselie la Acapulco, Viva Las Vegas, O fata fericita etc.

 

Daca cineva auzea ca-ti plac alti muziceni decat cei reclamati cu melodiile preferate romane, eram etichetati sub diferite nume. Sa nu fi stiut ca-l stii din Vocea Americii ca era vai si amar. La radio am ascultat tot concertul de la Woodstock, incet sa nu iasa vocea afara din casa pe geam !!!

 

Atunci au inceput si romanii sa organizeze festivaluri la Mamaia si la Brasov cand au vazut ca informatia nu se mai poate tine secret ca vin turisti si aduc placi/discuri si cu alti nemti decat Drafi Deutscher !!! din DDR.

 

Cerbul de Aur din Martie 1968 a fost o senzatie !!! au venit in final si straini sa cante ca pana atunci nu era la moda, am uitat cine a castigat dar intr-una din primii ani Corina Chiriac si de atunci imi place de ea !!!

 

Am trecut noi prin multe ... cand strainii au fost "first class cetateni" iar noi ??? ... nimeni !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×