Jump to content
Forum Roportal
Paul00

Dureri de burta

Rate this topic

Recommended Posts

Am aproape 22 de ani, 1.87m 70kg si nu cunosc sa am ceva probleme mai grave de sanatate, dar aproape in fiecare dimineata ma trezeste o durere urata prin burta(si nu cred ca are legatura cu intestinele pt ca e altfel de durere)...si nu numai burta, ma doare toata zona si spatele in zona salelor(poate coloana) Este f interesant ca dupa ce ma ridic din pat, si nu mai stau pe orizontala imi trece durerea instantaneu, in maxim 1 minut, daca ma pun iar la orizontala iar ma ia durerea dupa vreo juma de ora. Am dimineti in care ma trezesc f devreme ca nu mai suport durerea, dar am si zile in care nu ma doare deloc. Ce ar putea fi? multumesc.

P.S. nu-mi plac medicii, ma duc doar daca e grav.

Am aproape 22 de ani, 1.87m 70kg si nu cunosc sa am ceva probleme mai grave de sanatate, dar aproape in fiecare dimineata ma trezeste o durere urata prin burta(si nu cred ca are legatura cu intestinele pt ca e altfel de durere)...si nu numai burta, ma doare toata zona si spatele in zona salelor(poate coloana) Este f interesant ca dupa ce ma ridic din pat, si nu mai stau pe orizontala imi trece durerea instantaneu, in maxim 1 minut, daca ma pun iar la orizontala iar ma ia durerea dupa vreo juma de ora. Am dimineti in care ma trezesc f devreme ca nu mai suport durerea, dar am si zile in care nu ma doare deloc. Ce ar putea fi? multumesc.

P.S. nu-mi plac medicii, ma duc doar daca e grav.

vezi sa nu ai probleme cu coloana,ar trebui sa vezi un reumatolog.daca te doare tare tare ia niste ibuprofen sau diclofenac(asta daca stii sigur ca n-ai probleme cu stomacul)si vezi daca te lasa!bafta.

sal'! Tatal meu are stomacul foarte umflat, si cred ca si ficatul este marit, are stari de greata si este putin contstipat! Nu a fost la spital, dar mai intai vreau sa incerc cateva tratamente pe care puteti sa mi le recomandati! Multumesc!

sal'! Tatal meu are stomacul foarte umflat, si cred ca si ficatul este marit, are stari de greata si este putin contstipat! Nu a fost la spital, dar mai intai vreau sa incerc cateva tratamente pe care puteti sa mi le recomandati! Multumesc!

trebuie sa mearga la doctor...macar sa vada ce are..si dupa ce afli ce are poate gasim o solutie... :friends:

cu simptomele astea, nu e cazul de mers pe recomandari, ci de mers la doctor. de constipatie se poate scapa cu laxative si de starile de greata cu medicamente, dar faptul ca are stomacul umflat si ficatul poate marit sunt simptome care necesita un consult medical. :friends:

Nu poti sa-l folosesti pe tatal tau pe post de cobai. Afla mai intai ce are de la un medic si dupa aia poti sa te intorci eventual pentru tratamente naturiste :friends: