Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Eh, daca ai bunavointa sa inveti teoria, merge mult mai repede. Degeaba joci si rejoci partide, daca nu ai suport teoretic. Nu toate cartile sunt grele. By the way, IDul meu e scris la profil. Cand jucam o partida pe mess?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Propun o competitie de sah intre roportalieni. Ia sa vedem: Artemis, Fluturel, poate Lily, Fericirea, eu.. se mai ofera cineva? Facem competitia folosind Y!Games. Pentru 4 persoane, se joaca 9 partide. In maxim doua ceasuri terminam, daca jucam cu timing de blitz (10 minute/ partida). So, o facem intr-o seara? Asteptam propunerile la urmatoarea conferinta.

 

later edit: Vad ca puiu.t s-a prins.. Da, inscrierile se fac fie aici, fie ca sa nu fim offtopic, trimitem PMuri. Vedem noi.

Editat de daemon

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am si eu o intrebare. ai intalnit o situatzie la sah jucat online .am avut pese situate alfel. negru care eram eu am avut regina la 5B,PION LA 2B SI CAL LA 5D.EL A AVUT PION LA 7E SI 7F TURA LA 1B SI REGELE LA 1E.NEGRU LA MUTAE SAH DE LA REGINA .A MUTAT TURA LA 7D SI REGELE SA SUIT PE TURA.AM MUTAT PION LA 1 B SI AM INLOCUIT CU TURA.VA ROG SA IMI SPUNETZI DE CE EL CAND VREA SA MUTE ALTE PIESE DE PE TABLA NESEMNIFICATIVE I SPUNEA CA E IN SAH.REGE PE TURA CUM ASA?EU NU AM AUZIT.OK CE INSEAMNA REMIZA SAU .JUCAT PE MESSEGER SAH ONLINE.VA ROG O REZOLVARE

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

visegrad2

Királyi köntösben | Demokrata

Jucatorii, participantii la jocul regal Sah, poarta si haine de pe vremuri si este organizat de comunitate undeva in Visegrád, la Nord de Budapesta langa ruine sa fie mai regal evenimentul anual din ultimii 30 de ani.   Gasesc o distractie foarte placuta celori care si joaca acest sport, dar nimeni nu-i adus cu forta.  Mai sint prezentate si alte sporturi regale de pe vremuri, ca mereu este loc de joaca in sufletul oamenilor iar concursul intre familiile regale din trecut este o curiozitate.   Interes ar fi ai in alte tari de asemnea jocuri, cred, dar se uita repede originile si traditiile vechi din care deriva si Jocurile Olimpice.   Lipseste boul de pe protap, sau poate este mai inafara terenului de joc, incentivul evenimentelor mereu :chef:

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Borislav Ivkov

https://www.playsport.ro/sportul-mintii-lovit-de-o-tragedie-a-murit-legendarul-sahist-borislav-ivkov-anuntul-care-a-intristat-o-lume-intreaga-115644?utm_source=EVZ&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee   

A murit legendarul șahist Borislav Ivkov, la vârsta de 89 de ani.   Cred ca acest citat spune mult despre el

"Există, posibil, două lucruri mai frumoase decât șahul: muzica și femeile. Dar, precum muzica și femeile, șahul are nevoie de înțelegere."

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×