Sari la conținut
Forum Roportal
Bismarck

LCD vs. CRT

Postări Recomandate

Nu stiu daca mai sunt topicuri pe tema asta ... dar vreu sa aflu si io pareri mai mult sau mai putin documentate :tease: despre aceste tehnologi ... una la maturitate sau chiar spre varsta a 3-a si alta la inceput de drum ...!!

 

Acuma fiecare are o limita, au avantaje si dezavantaje, principii si moduri de functionare diferite !! E clar tot ce e mai nou (ca tehnologie) e mai bun ca ce era inainte ... daca e vorba de procesoare sau chipseturi sau orice alta componenta Hardware..., insa la monitoare e altceva !! --- vreau pareri pro si contra !!

 

....Acuma ca poate peste 10 ani uitam ca au mai existat si CRT-uri !!! sau peste cinci ani cand iei mai multi bani pe un CRT daca il duci la reciclare decat sa il vinzi la cineva :o:

 

Eu unul cel putin in momentul de fatza nu as investi intr-ul LCD care peste un an sau 2 sa-l iau la juma de pret sau sa apara altceva de 2x mai bun ca ce mi-am luat si la acelasi pret !!

 

Acasa am un CRT -IBM P260 21"- iar la lucru un LCD Philips -190B 19"- nu stiu cat o costat asta de la lucru da pe CRT-u de acasa am da vre-o 100 d'euro si nu l-as schimba cu LCD-u asta !! de ce !?

- in primul rand CRT-u imi merge la rezolutia de 1600x1200 la 85 Hz iar LCD-u e setat la maxim 1280x1024 la 75 H

- La jocuri, grafica, 3d ... degeaba ai componente beton daca monitoru iti da imaginea in reluare sau ...tentative de culori :tease: ... ma rog nu chiar dar cat sa se simta o diferentza !!

- Nu am probleme cu ochii si nu port ochelari dar parca mai obosit sunt cand stau 7-8 ore in fata LCD-ului fatza de 10-12 ore cat stau acasa !!

 

----- acu voi ce avetzi de zis ..!? : :unknw:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
----- acu voi ce avetzi de zis ..!? : :shout:

Eu aş avea de zis că ai deschis două thread-uri pe acelaşi subiect. Roagă moderatorii să-l

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×