Sari la conținut
Forum Roportal
baietelu79

Alimentatia convalescentului de hepatita

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

aratami-l pe ala care poate sa "fenteze" stresul, care nu se enerveaza macar o singura data pe zi si care sa mai doarma si mult! :doh:

Despre mancare?!?! ... ce sa mai zicem! doar acasa poti manca sanatos ... ca in rest, pe unde calatoresti, gasesti doar mancare "bogata in colesterol"! :o:

Asta e! ... rezista cine poate si cat poate de mult! important este sa nu consumi alcool si sa nu fumezi! 8) astea sunt singurele lucruri de care te poti tine!!! (cine nu se lasa de ele ... suporta consecintele!) :o:

 

Rezistenta maxima si cat mai indelungata!!! :P

Editat de costy73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

in sfarsit p[ot lasa un mesaj aici pe forum ....demult ma straduiesc ...nu prea sunt formalizata cu mesajele pe forum

am citit tot ce ati scris aici

acum sa zic despre ce ma framanta.....am un baiat de 14 ani iar la un control de rutina a fost derpistat cu hepatita b nici acum nu imi explic cum a putut-o lua chiar e un mister pt mine ...cel mai tare doare ca de la 7 ani face sport si visul lui era sa ajunga mare .....chiar era bun in tot ceea ce facea ....dar acum ce sa zic eu pun sanatatea pe primul loc.....iar cred ca si pt el e greu ..of....dar mergem mai departe ....acum are TGP-377 SI TGO-185 au crescut iar ADN-ul virusului a iesit nici prea mare nici prea mic iar maine e programat pt biopsie apoi zice dr ca o sa stie ce tratament ii va da ..... am incercat sa vad ce as putea sa ii mai fac de mincare...imi e greu ...peste tot ..fara...fara...fara..dar incepem sa ne obisnuim asta e daca vrem sanatate ......e greu sa te destainui unei alte persoane daca nu e familiarizat cu multe despre aceasta boala...aici pe forum am gasit f multe informatii si ce sa zic multumin ca avem net altfel nu puteam comunica.........vreau sa intreb si eu daca ati auzit despre femeia ce se zice ca taie frunte pt hepatita?...oare stie cineva mai multe detalii?.....multe colege ma indeamna sa merg dar eu am o retinere ..nu zic ca doctorii sunt experti pt ca si ei uneori merg pe bajbaite .....dar as vrea sa aflu mai multe despre asta.......oare chiar e asa cum se zice ?........nu stiu ce sa mai zic ........copilul a fost internat la ''V BABES'' dar sincer am fost foarte dezamagita de spital ....a trebuit sa platesc toate analizele si nu mi-i s-a parut corect la copil sa nu ii faca gratuit dar am platit insa doctorita de acolo nu imi zice ce sa fac asa ca am mers la sp de copii la un alt dr care i-a facut investigatii mult mai complexe .....daca as fii stiut ca si le sp de copii se trateaza de hepatita mergeam direct acolo de la inceput ......acum astept sa vina rezultatul biopsiei si sa vada docorul daca hepatita e acuta sau cronica ..........o sa mai intru sa mai scriu despre cum ii evolueaza boala ......ce sa zic sunteti multi cu hepatita si am descoperit parca o noua lume in care sunteti voi (acum si copilul meu) si nimeni nu face nimic sa va ajute ...atat se mediatizeaza multe cazuri cu diferite probleme si situatii dar ar trebuii sa fie si pt voi un ajutor ....nu neaparat banesc ...dar un ajutor moral ar fii foarte bine venit ......insa despre cei cu hepatita chiar nu se pomeneste niciodata nimic ....sau poate nu stiu eu ...oricum daca vreti sa vb cu mine despre asta va astept ....

 

ceau si o sa va mai tin la curent cu evolutia bolii a fiului meu

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×