Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
karakale

Lucratura

Recommended Posts

http://www.jurnalul.ro/articol_58055/radu_..._servicii_.html

 

 

Iata cateva fragmente dintr-un articol aparut in Jurnalul National:

Radu Timofte:

"Imi reprosez multe. De exemplu, imi reprosez ca poate trebuia sa fiu mai insistent o data cu schimbarea puterii, pentru eliberarea mea din functie.

Comentez:

Asta dovedeste ca nimeni dintre EI nu a crezut ca la venirea lui Basescu, vor avea viata grea. Toti au crezut ca s-a schimbat doar presedintele , dar tot ei cei vechi conduc si pot ramane pe functii bine merci.

Se pare ca nu-i chiar asa.

 

Iata una mai convingatoare:

Radu Timofte:

spune Timofte, este si faptul ca nu a reusit sa prevada ca, urmare a evolutiei situatiei, inclusiv politice, s-a ajuns la implicarea SRI in "diverse dispute politice care au avut si au loc in continuare"

Comentez:

Ne-a Timofte, ai crezut atat de mult in puterea mafiei, incat ai fost orbit si nu ai mai putut crede ca Basescu va rasturna situatia.Spui ca sa ajuns la implicarea SRI in diverse dispute politice?

Ai perfecta dreptate, pe vremea celui care te-a pus in functie, Iliescu,celelalte partide politice nu aveau nici o influienta asupra SRI si executai ordinele PSD fara sa fi deranjat de ceva.Se pare ca nu-ti mai convine hartuiala in care esti prins, datorita faptului ca si alte partide politice au un cuvant de spus.

 

Iata ca Radu Timofte incearca sa apere gafa SRI si omul care odinioara se plimba cu Iliescu in aceiasi aeronava, Hayssam.

Radu Timofte:

Astfel, SRI nu i s-a cerut monitorizarea lui Hayssam. "SRI nu poate fi si nu trebuie culpabilizat in cazul Hayssam. SRI si-a facut pe deplin datoria in acest caz.

Comentez:

Cand e vorba de un terorist, va mai scuzati domnule Radu Timofte ca nu vi sa cerut monitorizarea lui hayssam ? De ce mai trebuia sa vi se ceara, cand stiati ca nu este un caz rezolvat? S-au mergeti la birou doar sa nu beti cafeaua acasa ?!

 

Domnule Radu Timofte, asta i-ati pregatit lui Basescu inainte de vizita la Washington, pentru al discredita.

 

Cred ca SRI prin usa din dos a meditat eliberarea si fuga lui Hayssam, ati vrut sa scoateti castanele din foc cu mana altora.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×