Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Trupa Delerium a fost infiintata in anul 1987 si la momentul actual este un proiect format din doua persoane: Bill Leeb si Rhys Fulber. Trupa se afla in aria muzicii electronice inca de la inceputuri, stilul acesteia fiind nedefinit.

 

Pentru cei nefamiliarizati cu discografia trupei, va invit sa accesati site-ul oficial Delerium si sa ascultati oice piesa doriti din discografia acestora (stanga, coltul de sus al site-ului). :lol2:

 

Dintre albume, reamintesc: Karma (1997), Chimera (2003), Best Of (2004), iar dintre piese, cele mai reprezentative: After All, Silence, Innocente, Touched, You and I, etc.

 

Astept pareri, comentarii, informatii in plus si orice altceva considerati voi interesant despre acest proiect. Mie una, imi place. :rot:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

As asculta Delerium non - stop.

 

Cel mai mult imi place Fallen feat Rani.

 

Era o vreme ... 2003 - 2004 cand ma jucam Star Wars Galaxies (un joc multiplayer). Si el si prietena lui se jucau acest joc eram impreuna pe acelasi server. Cand prietena lui s-a decis sa renunte a compus Fallen, melodie care initial a fost pe fundalul filmul de despartire de la joc.

 

Oricum, poate ca am fost si un mare fan, poate ca mi-a placut la nebunie filmuletul de despartire, dar Fallen ramane melodia cea mai iubia de mine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×