Sari la conținut
Forum Roportal
buffy_raluk

Tulburari neurovegetative

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ce aiurea...calciul ionic e important.Calciul normal poate iesi foarte bine in valori normale si calciul ionic mic(acesta este responsabil de toate starile de rau).Nu inteleg doctorii care nu cer analiza asta,in fine fiecare cu ale lui.Ar fi bine sa o faci daca poti pentru tine,ca doctorii... :flowers:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buffy mi-am facut acest cont special ca sa iti trimit acest mesaj. Eu am exact ceea ce ai si tu. Tulburare neurovegetativa nu inseamna ca trebuie sa consulti un psihiatru sau vreun psiholog. Obligat ai si un dezechilibru electrolitic...analizele de sange ies bune in cazul acesta. Nu ai nici lipsa de calciu...ceea ce tu iei(calciu) sunt doar niste efervescente care nu te ajuta decat pe moment. Si nu vei afla ceea ce ai decat in momentul cand iti faci RMN sau EEG ( encefalograma- aici apar undele electrolitice, partea epileptica si alte lucruri...). costa in jur de 100 lei pt encefalograma. Eu am fost delasatoare si nu m-am dus la timp si acum situatia s-a inrautatit. Sunt ultimul an la medicina si stiu ce zic. Daca ai vreo intrebare scrie-mi aici. Multa sanatate!:*

Editat de IrinaSava

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor.Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat.De ceva timp am am avut dureri in spate si in piept.Am facut control cardiologic si au zis ca e totul in regula,am facut si RMN la coloana si este hernie de disc, dar medicul a zis ca nu e de operat.Ce ma sperie rau sunt palpitatiile si cresterea pulsului.Tensiunea este buna.Palpitatiile incep cu o stare de nod in stomac si inima incepe sa bata mai tare si am o senzatie de tremur si slabiciune in picioare.Am facut si ecografie de tiroida si lobul drept este un pic mai mare.Medicul mi- dat concor pentru palpitatii dar eu nu prea vreau.Daca stiti ceva remedii naturiste va rog sa ma ajutati .V- as fi recunoscatoare si pentru sfaturi.Va doresc sanatate.

IrinaSava, encefalograma se poate face si fara trimitere de la medicul de familie sau de la un specialist?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce sa iei betablocant ( concor), daca nu ti-au gasit o cauza? Si de ce sa faci EEG? Cred ca poti face si fara trimitere, dar trebuie sa il platesti. 

Mergi la un Dr bun sa iti puna un Holter pt 24 H. Abia dupa o monitorizare de 24 de ore se poate pronunta daca ai nevoie de betablocant. 

Ce aiurea... asta nu este un medicaament cu care sa te joci. Pana si renunarea la el se face treptat. 

 

Cati ani ai? Ce inseamna puls "mare", cate baiat/minut? 

Crezi ca este posibil sa faci atac de panica? Analize de sange ai facut? inclusiv pentru tiroida? 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×