Sari la conținut
Forum Roportal
Soimos

Diavolul a intrat in om prin femeie !

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Diavolul a intrat in om prin femeie

Sau

Femeia giuvaerul suprem al creatiei?

 

Zice textul Biblic...facand inca o afirmatie tipic religioasa, adica lipsita de cel mai elementar bun simtz si rupta total de realitate, o asemenea ineptie nu putea sa vina decat din partea acelei Religii care reprezinta Miciuna Vesnica si Intunericul mintzii.

In lumea reala in care traim noi Femeia este o adevarata minune si cea mare binecuvantare pentru barbat.

Pe langa sutele de avantaje de care orice om beneficiaza din partea FEMEI ca mama, iubita, sotie, prietena, avantaje de care zilnic de-a lungul intregii vieti beneficiem ....Femeia in plus de toate mai este daruita si cu puterea miraculoasa de a naste copii, ea ii creste, ii ingrijeste, ii educa si ii aseaza in viata ... toata viata noastra este adanc si ireversibil impregnata de amprenta sfanta a mamei care ne-a crescut si de iubirea plina de respect si profunda admiratie si recunostinta pentru sotie!

......Si se gasesc niste coate goale, hrapareti si curvari ... sa ne prosteasca cu asa zise carti sfinte scrise pentru oamenii primitivi, si folosindu-se de aceste facaturi diavolicesti vor sa ne convinga ca: Diavolul a intrat in om prin FEMEIE .. ?!!!

... ce barbarie .... ce rusine ca aveti o asemenea religie si un asemenea Dumnezeu care isi arata adevarata valoare prin invataturile pe care vi le transmite! (Sa ne mai miram ca acest Dumnezeu l-a invatat pe Moise, deja cu un trecut de criminal, sa ucida pe toti cei care nu vor crede in religia sa, chiar daca le sunt prieteni....va amintiti citatul pe care l-am dat?)

Dar slava Domnului ... cand era vorba de nelegiuiri savarsite in numele Domnului, acceasi religie noua religie a lui Isus care batjocoreste femeia ... s-a dovedit a fi neintrecuta in CRIMA!!!! !

Iata una din adevaratele fete ale religiei!

 

nimic nu este mai sfant decat O FEMEIE!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
din partea FEMEI ca mama, iubita, sotie, prietena, ...

femeii, cu doi -i.

 

Tot respectul pentru parerea despre femei. Dar tare ma tem ca nu e decat un slogan.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
:lol2: Ai totusi de gand sa ne explici cum a intrat diavolul in om prin femeie? Eu nu-mi amintesc sa fi intalnit idiotenia asta in dogmatica ortodoxa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Prostia asta de unde ai mai scos-o cu diavolul a intrat in femeie?

De la un popa ortodox ... care comenta legenda lu Adam si Eva si fructul oprit!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
erased ... te rog ... e o greseala sa judeci lumea dupa felul tau de a fi ... apropos.... nu am vazut de la tine nimic mai ldezvoltat si argumentat..... la tine totul e mic si scurt?

stii si tacul e lung, insa daca e din sfoara... nu prea poti juca ... :rot:

pai... nici nu trebuie tu- sa vezi ceva la mine... oricum esti prea preocupat si nici nu ai sti unde sa cauti... :crazy:

 

DISCUTATI PE SUBIECT SAU NU?

:lol2:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×