Sari la conținut
Forum Roportal
karakale

Apel catre centrele culturale si orce organizatie romaneasca din diaspora

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Multe centre comunitare romanesti tin restrans numarul membrilor. Se pare ca aceste centre, care nu doresc extinderea numarului membrilor lor, sunt cele administrate de mafia de la Bucuresti.

Ce urmaresc aceste centre ? Ei stiu ca prin organizarea unor centre extrem de active si cu un numar mare de membri, ar exista un potential de transformarea unora in partide politice s-au adepti ai acestora.

Cum situatia economica devine zi de zi mai catastrofala in Romania, e de inteles ca mafia romana are o teama, teama de unitate a romanilor din diaspora.

Prin unirea romanilor sub un centru ( cultural) comunitar, se poate afla mai usor unde se ascund mafiotii romani din diaspora care au disparut cu sume importante de bani s-au care ii ajuta pe alti mafioti sa scoata sume de milioane de euro din Romania.

Urmeaza ca MAE din Romania sa aprobe o lege prin care se accepta ajutorarea centrelor comunitare romanesti din diaspora. Cu siguranta ca vor avea acces doar centrele (culturale) comunitare care vor fi conduse de mafia romana.

Ar trebui ca toate centrele culturale romanesti din diaspora sa ceara guvernului roman a nu da nici un fel de ajutor in numarar centrelor culturale romanesti din occidentul europei, SUA si Canada, astfel reducand posibilitatea mafiei de a se organiza in diaspora pe banii guvernului romaniei, pe bani celor infometati de acasa.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×