Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

"Dieta" Montignac ne este o dieta, este un stil de viata. Exista un risc foarte mare ca, la incetarea "dietei", sa revii la greutatea initiala sau chiar sa o depasesti.

Ar fi indicat sa mergi la un medic pentru un set de analize inainte de a incepe un regim de slabire, cu atat mai mult cu cat este vorba de o scadere ponderala importanta.

Pentru slabit sunt recomandate exercitiile tip cardio sau pilates.

 

Mai multe informatii gasesti in link-urile de mai jos.

Succes. :crazy:

http://www.doctor.info.ro/html/slabire.html

 

http://www.getfit.ro/slabire.php

 

http://www.culturism.ro/alimentatie/calc.php

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum ai spus Monti este un regim de viata si nu neaparat un regim de slabire, asa ca nu necesita un consult mediacal ca alte diete. Ba din potriva este un mod natural de a tine in frau glicemia celor predispusi la diabet. Daca ai fi citit cartea lui Montignac, ai fi vazut ca spuna clar ca nu e nevoie de sport in regimul lui, dar daca vrei, te poate ajuta!

 

Dupa ce ai slabit cat ti-ai propus nu revii la kg initiale. Am slabit 11kg cu Monti, am facut pauza vreo 6 luni in care nu am pus 0,5kg inapoi!!!

Singurul dezavantaj este ca timpul in care slabesti este vaiat de la persoana la persoana in functie de antecedentele in diete.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Probabil ca nu m-am exprimat eu prea clar...

Nu am contestat cele spuse de tine. Am spus ca este bine sa faca un set de analize inainte de inceperea unui regim de slabire , nu a dietei Montignac.

In functie de rezultatul analizelor , poti tine o dieta care sa nu accentueze posibilele carente din organism.

( ex-daca are lipsa de calciu, poate sa in creasca aportul de produse lactate etc ).

 

BTW Am cartea de cativa ani, am citit-o si am urmat acel stil de viata o buna perioada de timp. :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Eu prin "regim disociat" il inteleg pe ala in care mananci doar un singur fel de menare (ex: 3 zile legume, 3 zile carne, 3 zile fructe) :crazy:

Montignac e un regim de viata si are la baza indicele glicemic al alimentelor. Parerea mea! :o:

 

Ca parere personala: Monti rulz, disociatul e un cosmar! Cu monti am slabit 11 kg! :o:

 

Exista programe cu mult mai eficiente si mai putin agressive decit Montignac. Si fara a fi nevoie de a face sport mai mult decit se face uzual....

 

Dar intr-adevar se fac niste determinari sa stabileasca cit grasime, masa , apa ai n organism si functie de asta se aplica tratamentul.

Exista intotdeauna un risc sa se revina la greutatea initiala la fiecare program dar nu la 6 luni si la 2-3 ani. Si asta pentru acest regim trebuie sa devina un fel de viata. Eu am slabit 25kg in 3 luni.

Informatii gasesti la http://www.bcm.info, cine are nevoie pot sa ii dau si persoana de contact.

 

Asta cu indicele glicemic sint bedtime stories, pt. ca acelasi produs, cu acelasi index BE are efecte diferite functie de ora din zi sau din noapte, functie de glicemia de plecare, iar pancreasul trebuie sa faca correctii diferite de insulina sa mentina valorile in limite normale de 80-140. In plus trebuie luat in calcul si resistenta organismului la insulina care depinde din nou de zi, de ora etc.

 

Epilog...

 

Sint foarte multe programe de slabire care fac uz de tspe mii de filozofii, important este sa gasesti care ti se preteaza cel mai bine. Si toate trebuie angajate sub supraveghere medicala.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca nu a mai postat nimeni pe aici de foarte mult timp, m-ar interesa si pe mine "retete" de dieta + fitness, nu pentru a slabi ci pentru ca sa ma mentin, munca de birou e foarte daunatoare :stretcher:

 

In ziua de azi nici nu stii ce sa mai mananci, toate contin tot felul de porcarii sau cand citesti pe eticheta au denumiri ciudate si o lasi balta :D Uneori ma gandesc sa ma mut la tara,sa imi cultiv eu singura produse pentru care pot baga mana in foc ca sunt 100 % naturale. :o:

 

Pe toti cei care obisnuiti sa mancati sanatos, faceti si sport si ati descoperit o combinatie cu rezultate bune intre cele doua va astept cu sugestii de orice fel. :)

 

PS: Pana la urma care-i treaba cu dieta asta Montignac? eu nu am citit cartea doar am auzit de ea, nu cred ca as avea rabdare sa o citesc, poate ne face cineva un rezumat :pizza:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

din ce am observat eu la mine ca ajuta este sa nu amestec alimentele ... de exmplu mananc cioco si macar o ora doua sa treaca si abia apoi sa mananc altceva

dimineata beau 500 ml apa cum ma trezesc

daca mananc apoi fructe dimineata pe stomacul gol e cel mai bine

a nu se manca seara

a face exercitii cardio

la mine functioneaza putin s i dieta pe grupe de sange: adica pt 01 nu e indicat laptele branza, cascaval, iaurturi, cereale .. cand le mananc vad ca ma ingras

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu (incerc sa) :

 

- evit prajelile

- sa nu mananc dupa ora 19

- sa beau apa multa

- fac 1 ora de exercitii fizice zilnic (inclusiv 100 de abdomene)

- sa mananc cat mai putina paine si sare

- cand mi-e pofta de ceva dulce imi cumpar ciocolata neagra, daca are peste 70% cacao am citit in reteta Montignanc ca e chiar recomandata avand un indice glicemic mic

- sa mananc cat mai multe fructe

 

si sa gandesc pozitiv, in orice imprejurare....e cel mai ieftin medicament :D

Editat de dizzy_girl

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

MENIUL unui mare campion. Ce alimente consumă elvețianul Roger Federer, cel mai mare jucător de tenis din istorie

 

Roger Federer, considerat cel mai important tenismen din istoria omenirii, are un meniu echilibrat și de fiecare dată, înaintea unui meci, consumă paste.  Ziariștii de la „The Independent” au prezentat meniul de bază al elvețianului Roger Federer este cel mai important tenismen din istore. Sportivul din „Țara Cantoanelor” consumă alimente dulci, la prima oră și preferă vafele făcute în casă.  Nelipsit este compotul de fructe, apoi Federer elimină surplusul de calorii bând suc de fructe proaspete, cafea și un shot de oțet.  Cu două ore înaintea fiecărui meci, elvețianul mănâncă paste cu sos   :yam:

 

evz

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×