Sari la conținut
Forum Roportal
ella_ana

Iritatie dupa epilare

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

am si eu o problema........nu cred k o sa pot sa ajung la plaja vara asta din cauza iritatiilor ce apar de la epilat(in zona inghinala).

folosesc aparatul si stiu k ar trebui sa dispara dupa o zi insa......sunt tot acolo.nu stiu ce sa fac.....stiu k e o zona mai sensibila dar trebuie sa fac ceva......imi apar fire sub piele si niste "cosuri"

am incercat cu nidoflor dar....nimic

 

va rog sa ma ajutati si va multumesc anticipat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

foloseste ceara atunci.... doare pe moment dar nu mai pb o perioada mai lunga.... plus ca dupa un timp se distruge radacina

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

FOLOSESTE REGULAT UN GEL EXFOLIANT PT CORP, O CREMA AHA PT CORP CARE FAVORIZEAZA EPILAREA DUPA CARE INTRADEVAR DA CU UN BALSAM DE CALITATE DE DUPA RAS...........FACE MINUNI

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incearca Asocilin. Chiar daca scrie pe el''uz veterinar", face minuni. Cosmeticiana mea imi dadea la mustata pentru a nu ma irita.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pentru firele de sun piele fa un peeling usor cu malai sau zat de cafea amestecat cu ungel de dus foarte fin sau cu gelul pt igiena intima si curata bine bielea aapoi pune ceara epileaza si da-te cu mibazon (uz veterinar) este incercat si chiar merge bafta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna ziua,

cam de un an de zile ma confrunt cu o problema ce ma supara foarte tare, nici nu mai stiu ce sa-i mai fac daca ma credeti pe cuvant.

totul a inceput de la faptul ca m-am ras pubian si inghinal cu o lama de unica folosinta ce nu mia era ascutita cum trebuie (fiind folosita de mai multe ori) si a trebuit sa trec cu lama de mai multe ori peste anumite zone pentru a indeparta firele de par.

acuma nu stiu exact ce s-a intamplat dar banuiesc ca am lezat pielea din zona respectiva si am predispus-o la o infectie. :o:

in zona pubiana cat si in zonele pe unde am mai insistat cu lama s-a format o pata rosie neregulata, cu zone mai inchise la culoare ce bat spre rosu aprins si zone mai deschise ce bat spre roz. pielea in zona respectiva pare putin mai sensibila si este lucioasa. nu se formeaza scoame, pruritul este foarte foarte rar, deci nu ma deranjeaza cu altceva decat din punct de vedere estetic...caci arata groaznic :)

sunt perioade cand intensitatea culorii scade si multe zone par "normale" roseata diminuindu'se...asta pina se declanseaza la loc si imi dau seama ca nu a trecut.

in alte perioade intensitatea rosetii se egaleaza peste tot devenind o pata rosie neregulata.

de evoluat nu pare sa evolueze sau cel putin nu foarte repede, nu-mi dau exact seama...dupa cum ziceam sunt perioade cand intensitatea culorii scade, dar tot nu trece.

am incercat sa ma "doftoricesc" eu cum am putut si cam cu ce am stiut, citind pe internet diferite informatii dar negasind exact un diagnostic pt ce am eu: am crezut ca-i dermatita, ca-i micoza...m-am dat cu destule si tot nu trece :-

oraselul in care sunt eu, este unul mic si exista doar un cabinet dermatologic unde...culmea...este o femeie :cheer: ei, cum sa ma duc eu acolo sa ii arat problema mea? uf.

am sa enumar acuma cam ce creme am folosit: exoderil, lamisil, nidoflor, elocom, dermovate, triderm, meclon.

poate au mai fost, va rog sa ma credeti ca nici nu mai stiu ce sa fac :blink:

la unguentele cu cortizon m-am rezumat la tratamente de maxim 2 saptamini pentru ca am inteles ca "chestiile" astea pot dezvolta imunitate.

in speranta ca mai sunt medici dermato ce stau la aceasta sectiune pe forum am sa pun si o poza, e destul de cenzurata, nu-i nimic obscen in ea...consider eu, doar o problema foarte foarte urata :)

va multumesc anticipat.

post-156396-1211976895_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×