Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
roportal

Gheorghe Hagi antrenor la Galatasaray Istanbul

Recommended Posts

Gheorghe Hagi a fost investit, ieri, in functia de antrenor principal la Galatasaray Istanbul! Tehnicianul roman a semnat o intelegere valabila pana la terminarea actualului sezon, urmand ca, in functie de rezultate, sa-si prelungeasca intelegerea cu gruparea turca pentru inca doi ani.

 

Mai multe informatii in Gardianul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cred ca sta este sansa lui de reabilitare. Oricum faptul ca are contract numai pana la sfarsitul anului spune multe si despre increderea celor de la Galata in el.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca va fi ultima lui sansa, ca antrenor. mai bine incepea cariera de antrenor cu o echipa de juniori. avea sanse minime de esec si sanse uriase de a fi un antrenor bun. cred ca a fost influentat si indrumat gresit si de aici si rezultatele proaste pe care le-a scos. vom vedea ce va face cu turcii. eu unul ii doresc bafta :!: :!: :!:

Share this post


Link to post
Share on other sites
cred ca va fi ultima lui sansa, ca antrenor. mai bine incepea cariera de antrenor cu o echipa de juniori. avea sanse minime de esec si sanse uriase de a fi un antrenor bun. cred ca a fost influentat si indrumat gresit si de aici si rezultatele proaste pe care le-a scos. vom vedea ce va face cu turcii. eu unul ii doresc bafta :!:  :!:  :!:

 

Aceleasi urari si la mine.

Sa speram ca va avea mai mult noroc de data asta.

 

Eu cred ca datorita numelui pe care si la-a facut ca jucator toata lumea dorea sa obtina aceleasi performante si ca antrenor si nu intotdeauna un jucator bun ajunge si antrenor bun.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×