Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
z123

hepatita b

Recommended Posts

Buna[/color]

sunt noua pe acest forum.

in urma cu cateva zile am facut unele analize de rutina pentru ca vreau sa fac un copil.printre ele am facut si analiza pentru hepatita care mia iesit pozitiva. as dori sa stiu care sunt riscurile de a tranzmite acest virus la fat-copil mai apoi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

buna z123

o sa il las pe sky , sa iti spuna detaliat riscurile.

eu am sa iti spun ,pe scurt ce am inteles eu din arhiva si ce am tot citit pe forum, pt ca si eu vreau un copil,si deci am fost interesata de subiect.

 

la nastere , in maxim 12 ore , copilul trebuie vaccinat si trebuie sa primeasca o injectie cu imunoglobulina.

aceasta ultima injectie nu se prea gaseste in romania ,dar ,daca incercam din timp sa cautam din strainatate poate facem rost de ea in 9 luni de zile.

 

iti doresc sanatate multa si in scurt timp copii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

buna

orcum sper ca sa nu fie probleme, pentru ca eu sunt deja, nu stiu cum sa spun, adica mai pe scurt terminata, pentru ca nu stiu de unde as fi putut contacta bola.orcum eu sper sa fie o greseala de la laborator.ieri am fost la Spitalul Colentina pentru noi investigati. si inca astept un raspuns, care sper sa fie negativ, din tot sufletul.dar cred ca sut slabe sperantele deoarece la mine hepatita asta a aparut cred acum cateva luni bune,pentru ca nu am bagat de seama,mai intai cu stari de oboseala si asteni si mai apoi dureri ingrozitoare de reumatizm, binenteles ca la inceput nu am stiut despre ce este vorba, pt ca eu ma stiam cu reumatizm si anemie/spasmofilie si am crezut ca este din cauza asta, tratanduma ca atare, surpriza a fost cutremuratoare:sorry: :crazy: pt mine sa aflu in urma cu 4zile ca analiza de AgHBs sa fie pozitiva, si ca unele din simptome sa fie cele care le am. Sper ca asta sa nu ma inpedice sa nasc un copil sanatos si fara probleme,mai ales ca am aflat de pe acest forum ca ar fi unele probleme dac copilul nu va vi vaccinat cat mai repede.sper sa primesc raspunsurile cat mai bune

mersi de informatie

multa sanatate

tuturor

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×