Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
robyyy

Is (i am) IDIOT and i face it!

Recommended Posts

Buna tuturor...Am o mica mare problema pentru mine, normal. As dori daca se poate ca cineva sa ma ajute cu o aflarea unei parole de yahoo, contra cost. Discret and believe me, I Am DESPERATE! Laugh or not, e traba voastra. Nu vreau sa dau spaga, dar daca rezolv ce am de rezolvat (in opinia mea...), voi posta intreaga "poveste" si voi sponsoriza cu o suma modica acest site (daca se poate) in valoare de aproape 3 zerouri. Multumesc anticipat si scuze de deranj. Or not. Robert. Happy "hackin'" :cry:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu iar. De abia a inceput si am simtit... :cry:

Pai si ti se pare mai frumos sa-i urmaresti lista de mess decat sa vorbesti direct cu ea si sa-i spui ce simti?? :cry:

Edited by mirelutza

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pai si ti se pare mai frumos sa-i urmaresti lista de mess decat sa vorbesti direct cu ea si sa-i spui ce simti?? :yahoo:

 

Lista de mess? O stiu demult si nu aia ma intereseaza. De fapt ai dreptate, ce naiba sa ii mai dovedesc cand prin atitudinea ei a ales altceva? Sa vorbesc direct cu ea? Am cheltuit destui bani (citeste cateva zeci de mii de euro) pe telefoane (incercand sa discutam ce se intampla si de ce), pe mobilier si masina (ea fiind intr-o alta tara dar hotarand CICA sa fim impreuna). Nu ma laud, doar imi spun of-ul. Sa incerc sa aflu de ce atata minciuna din partea ei si cam care ii este interesul de am inceput sa primesc amenintari de la fostii ei de pe aici care o vad in diferite ipostaze pe webcam dar cu mine e mironosita, simtind de mult ce simt pentru ea. Bag sama ca am cam fost luat de tantalau. Asa e cand doar unul iubeste iar celalalt e pus pe capatuiala. Noi sa fim sanatosi, ca are balta peste. Vorbesc in cazul ei, ca eu i'm not that kinda of man :yahoo: Poate de aceea :yes:

Edited by robyyy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multam tuturor pentru suport(are). Am batut campii spunand ceva din viata personala pe net. Am rezolvat ce vroiam, asa ca, din punctul meu de vedere, topicul deschis de mine poate fi inchis oricand.

Inca o data multumesc (pentru evetualele zambete) si scuze (pentru eventualii nervi).Numai bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×