Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
valentyno75

un sfat va rog

Recommended Posts

am si eu o problema ,si nu stiu daca cineva ma poate ajuta.acum citva timp ,mai precis o luna si jumatate am cunoscut o fata,care are virusul hepetitei b,si nu era vaccinata impotriva acestui virus,si-a facut toate analizele la matei balj in bucuresti,si am inteles ca ficatul nu ai este afectat.am tot vorbit cu diverse persoana,si fiecare isi spune opinia personala,dar unii imi spun ca nu e grav,in timp ce altele imi spun ca sa fiu atent,ca oricum mai tirziu tot se va imbolnavi,si ca va fi greu...eu sint stabilit in italia de 6ani,rezident undeva in brescia,iar ea e din giurgiu,acum in august am invitat-o la mine intr-o vacanta.ea are 19 ani iar eu 31...si vrea o relatie serioasa cu mine.orice tentativa de a mea de a ma retrage din aceasta poveste a esuat,ea este de o insistenta incredibila,si nu vreau nici sa o fac sa sufere,trebuie sa recunosc ca fata imi place,doar ca problema asta cu virusul,m-a facut sa ma tem...teama peste care nu pot trece.am inteles ca diagnosticul ei este Ag-HBS nu prea ma pricep la chestii medicale,acum isi face analize destul de des,si e tinuta intr-o supraveghere continua ca sa fie totul clar in ceea ce priveste normalizarea ei.....sper sa imi raspunde-ti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo valentyno,

tu mai intii trebuie sa sti ce simti pentru fata asta. Vrei sa ramii cu ea sau nu? Dar egal cum decizi, daca nu vrei sa te imbolnavesti niciodata de hepatita b atunci vaccineaza-te si te-ai scapat de o grija!

Juliana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valentino, daca iti place fata trebuie sa te vaccinezi impotriva hepatitei B si treaba este rezolvata.

Iar fata se poate autovindeca de aceasta hepatita.

Procentul de autovindecare pt. hep B este de 85% din cazuri.

Aceasta boala o poti lua si tu oricand de la stomatologie sau alte parti nu neaparat de la fata respectiva asa ca spune Doamne fereste si traieste-ti viata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valntyno, daca cu adevarat iti place fata si vezi alaturi de ea o relatie stabila,atunci fa-ti vaccinul si multi ani fericiti.

NU vad de ce sa va desparta un virus pe care multi dintre noi l-am "primit cadou" prin locuri, gen dentist, unde tot omul merge in viata.

Evalueaza-ti cinstit sentimentele si ia o decizie, insa nu te lasa influentat de virus, cred ca ar fi pacat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

chiar sunt si eu curioasa de ce ai cerut aici un sfat cand ti-au spus atatea persoane ca nu e atat de grav,si daca iti faci vaccin nu iei.acelasi lucru ti l-au spus si alte persoane,pe acest forum,dar tu tot pe ale tale le tii...oricum,inainte de toate un om,bolnav sau nu,are nevoie de liniste si sprijin.nu ceea ce ai facut tu...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×